Dragnea: Desemnarea lui Iohannis drept candidatul ACL la prezidenţiale nu ne schimbă strategia de campanie

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, afirmă că desemnarea liderului PNL, Klaus Iohannis, drept candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) în alegerile prezidenţiale nu va schimba cu nimic strategia de campanie a social-democraţilor, transmite Agerpres.

11 aug. 2014, 14:48
Dragnea: Desemnarea lui Iohannis drept candidatul ACL la prezidenţiale nu ne schimbă strategia de campanie

‘Habar n-am dacă (Klaus Iohannis – n.red.) este mai bun sau mai puţin bun decât Cătălin Predoiu. Din punctul nostru de vedere, sigur că ne interesează contracandidatul, că nu suntem copii, dar nu avem ca obiectiv esenţial să ne luptăm cu cineva anume. Să ne luptăm cu Traian Băsescu sau să ne luptăm cu discipolul lui Traian Băsescu, care este Klaus Iohannis, sau cu ceilalţi care vor dori să mai candideze. (…) Că este Iohannis contracandidat, că este Predoiu… cine ştie, poate că îl schimbă pe Iohannis, că s-au mai întâmplat la ei situaţii de genul ăsta. Este important ca informaţie, dar nu ne schimbă sub nicio formă strategia de campanie, ceea ce avem de gând să facem în campanie’, a spus Dragnea, luni, după întâlnirea cu liderii organizaţiilor judeţene ale PSD.

Potrivit social-democratului, PSD se va axa, în perioada campaniei electorale, pe o cât mai bună comunicare cu românii, dorinţa PSD fiind aceea ca Victor Ponta, candidatul desemnat al PSD, să aibă posibilitatea de a discuta, în mod direct, cu cât mai mulţi oameni.

‘Principala noastră opţiune, obiectiv, este să comunicăm cu românii, să le spunem ce a făcut Victor Ponta pentru ei, ce o să facă în continuare Victor Ponta pentru ei, care este proiectul de ţară al lui Victor Ponta pentru România şi cum se va schimba viaţa fiecărui român după ce Victor Ponta va fi ales preşedinte. Va fi o campanie pozitivă din punctul nostru de vedere. O campanie în care vrem ca Victor Ponta să ajungă să vorbească cu cât mai mulţi români în mod direct şi să le spună ce vrea să facă pentru această ţară şi pentru fiecare dintre ei în următorii cinci ani de mandat’, a conchis acesta.