Dragnea: Denunţul lui Părpălea nu a avut nicio relevanţă în dosarul Referendumului. DNA s-a autosesizat

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marţi, la România TV că nu îl cunoaşte pe Romică Părpălea, cel care a depus la DNA un nou denunţ împotriva lui. Acesta a precizat că denunţul lui Părpălea nu a avut nicio relevanţă pentru că nu a fost luat în considerare de procurori în dosarul Referendumului.

06 oct. 2015, 17:55
Dragnea: Denunţul lui Părpălea nu a avut nicio relevanţă în dosarul Referendumului. DNA s-a autosesizat

„Eu nu-mi amintesc să fi colaborat cu domnul Părpălea. (…)

În ce priveşte afirmaţiile lui Părpălea, el vorbeşte despre un denunţ pe cacre l-a retras, pe care l-a depus înapoi de la DNA. Denunţul lui Părpălea nu a avut nicio relevanţă în dosarul Referendumul. DNA s-a autosesizat în acest dosar. Părpălea şi-a retras denunţul după ce dosarul a fost trimis în instanţă.

În rechizitoriul trimis în instanţă de procuror nu se face nicio referire la acest denunţ. Faptul că îşi menţinea sau nu denunţul nu avea nicio relevanţă. Dacă această retragere potenţială nu m-ar ajuta nimic. (…)

Nu îl cunosc pe acest om (…) Nu a avut nicio probă care să-şi susţină minciunile din denunţ şi nu are nici acum să susţină minciunile de la televizor”, a declarat Dragnea la România TV.

Liviu Dragnea ar avea deschis un nou dosar la DNA. Informaţia este susţinută chiar de Romică Părpălea, cel care l-a denunţat şi în dosarul referendumului. Acesta spune că a făcut un nou denunţ pe numele lui Liviu Dragnea, care a fost ataşat de procurori la o anchetă deja existentă.

„Mortul lui Dragnea, aşa cum mai este cunoscut Romică Părpălea, spune că i s-au oferit bani pentru a-şi retrage denunţul împotriva fostului vicepremier.

„E şi un denunţ aici. Am dat o declaraţie, am adus probele necesare. Acum câteva zile am făcut cerere de audienţă la doamna Kovesi şi acolo am făcut o detaliere a faptelor, ce mi s-a întâmplat, cum am fost supus la presiuni, ce sumă mi s-a oferit pentru a-mi retrage denunţul”, a declarat Romică Părpălea marţi.