Dragnea, despre candidatura la şefia PSD: E o chestiune de zile. O să finalizez un posibil proiect politic

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a evitat, luni, să spună clar dacă va candida la şefia partidului, însă afirmă că se gândeşte "foarte serios" la acest lucru şi lucrează deja la un posibil proiect pentru PSD, urmând ca în următoarele zile să facă un anunţ clar.

21 sept. 2015, 11:34
Dragnea, despre candidatura la şefia PSD: E o chestiune de zile. O să finalizez un posibil proiect politic

În următoarele zile o să-mi finalizez un posibil proiect politic pentru PSD şi obiectivele pe care cred eu că trebuie să le atingă acest partid şi dacă o să ajung la concluzia că eu pot să contribui la atingerea acestor obiective atunci cu inima uşoară voi anunţa candidatura. E o chestiune de zile„, a spus Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Întrebat de ce evită să dea un răspuns clar pe această temă, liderul interimar al PSD a spus că nu este nici „ipocrit, nici copil sau mincinos”, ci vrea să se gândească foarte bine la proiectul pe care vrea să-l propună partidului. „Cu sinceritate vă spun că mă gândesc foarte serios la această candidatură şi nu resping ideea de a candida, dar eu simt că partidul are nevoie de o schimbare profundă”, a explicat Dragnea.

CITEŞTE ŞI: Dragnea, ironii la adresa celor care vor şefia PSD: „Sunt contracandidaţi cu greutate şi anvergură”