Dragnea, despre demisia lui Sârbu: Nu am avut o discuţie despre plecarea sa. Eu nu fac liste negre

Preşedintele interimar PSD Liviu Dragnea a declarat joi, după consultările dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, că nu a avut o discuţie cu Ilie Sârbu legată de plecarea sa din partid sau din fruntea senatorilor PSD. În plus, şeful PSD a precizat că nu a făcut vreo listă neagră, aşa cum s-a vehiculat în presă.

27 aug. 2015, 09:57
Dragnea, despre demisia lui Sârbu: Nu am avut o discuţie despre plecarea sa. Eu nu fac liste negre

Şeful PSD Liviu Dragnea a avut numai cuvinte de laudă când a fost întrebat de plecarea lui Ilie Sârbu din fruntea senatorilor PSD.

CITEŞTE ŞI: Ilie Sârbu, la Curtea de Conturi. Deputat PSD: „Experienţa îl recomandă” VIDEO

Am primit o informaţie, nu ştiu de pe ce site, că am făcut o listă neagră. Nu există aşa ceva. Ilie Sârbu este un om politic de avengură, cu mare experienţă şi care a ajutat mult partidul.

Eu nu am avut o discuţie cu dumnealui să-mi spună, în afară de ce a apărut pe surse, că vrea să plece din partid sau din Senat. Eu nu fac liste negre”, a precizat Liviu Dragnea joi, după consultările dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal.

Senatorul Ilie Sârbu intenționează să-și anunțe demisia de la conducerea grupului PSD din Camera superioară a Parlamentului, au confirmat marți surse din formațiunea social-democrată.

CITEŞTE ŞI: Proiectul de buget pe 2016, depus de Guvern până la 15 noiembrie

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat că, în opinia sa, premierul Victor Ponta trebuie ajutat de partid din punct de vedere comunicațional, astfel încât acesta să nu rămână „singurul comunicator pentru toate domeniile și temele”.

„Pe mine mă interesează foarte mult ca primul-ministru să fie ajutat de partid și mă refer la un ajutor din punct de vedere comunicațional, un suport comunicațional.

Pentru a se realiza lucrul ăsta, miniștrii trebuie să informeze partidul cu toate măsurile pe care le implementează în domeniile pe care le coordonează, pentru ca partidul să poată să susțină, prin comunicatorii lui, toată această activitate guvernamentală. Și PSD și coaliția sprijină acest Guvern.

Vrem să avem o eficiență mai mare în comunicare și, în primul rând, pentru ca premierul să nu rămână singurul comunicator pentru toate domeniile și temele”, a spus joi Dragnea, la finalul întâlnirii liderilor partidelor parlamentare.