Dragnea, despre propunerea lui Rădulescu privind abuzul în serviciu: Orice membru, liber să propună orice

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat, luni, propunerea deputatului PSD Cătălin Rădulescu de dezincriminare a abuzului în serviciu, apreciind că orice membru PSD e liber să propună orice, importantă fiind forma finală a programului de guvernare.

22 ian. 2018, 15:13
Dragnea, despre propunerea lui Rădulescu privind abuzul în serviciu: Orice membru, liber să propună orice

Solicitat să comenteze faptul că Rădulescu a propus dezincriminarea abuzului în serviciu, Dragnea a răspuns: „Orice membru e liber să facă orice propunere în programul de guvernare, ceea ce e foarte important e forma finală care va fi adoptată la nivel politic joi şi vineri”.

„În weekend am eliminat multe dintre amendamentele pe care le propusesem, am modificat multe dintre ele ca şi formă. Am luat din celelalte state formele, le-am modificat un pic ca şi formă şi le voi propune în sensul asta. Abuzul în serviciu, propunerea mea o să fie să-l dezincriminam, că în 90% din state este dezincriminat şi nu are rost pragul”, a declarat Cătălin Rădulescu, înaintea CExN al PSD.

Citeşte şi: Deputatul „mitralieră” Cătălin Rădulescu: Propun dezincriminarea abuzului în serviciu

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, luni, înainte de şedinţa Comitetului Executiv PSD, că va propune dezincriminarea abuzului în serviciu, menţionând că măsura ar fi similară cu prevederile altor state europene.