Dragnea, despre SCHIMBAREA lui Tăriceanu de la Senat: Există o oarecare NEMULŢUMIRE în PSD, dar nu am decis încă VIDEO

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a confirmat că există "o oarecare nemulţumire" în rândul senatorilor social-democraţi cu privire la preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, însă o decizie cu privire la eventualitatea schimbării acestuia din funcţie va fi luată la finalul acestei luni.

15 ian. 2016, 16:20
Dragnea, despre SCHIMBAREA lui Tăriceanu de la Senat: Există o oarecare NEMULŢUMIRE în PSD, dar nu am decis încă VIDEO

Întrebat dacă situaţia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va fi luată în discuţie sâmbătă, la reuniunea CExN al PSD, Dragnea a negat, spunând că astfel de probleme vor fi ridicate abia la finalul lunii ianuarie, în cadrul grupurilor parlamentare ale partidului, înaintea începerii noii sesiuni.

Citeşte şi: Tăriceanu, despre relaţia dintre ALDE şi PSD: Una COLEGIALĂ. Acest lucru nu înseamnă o ALIANŢĂ politică pentru ALEGERI

„Acesta este un subiect pe care îl vom discuta cu grupurile parlamentare, la finalul lunii. Am avut o întâlnire cu domnul Tăriceanu zilele trecute, chiar luni ne-am întâlnit la sediul PSD. Am avut o discuţie destul de bună. Ne vom mai întâlni şi în funcţie de ce vor stabili şi colegii parlamentari, deputaţi şi senatori, vom prezenta care este poziţia noastră”, a spus Dragnea.

Dragnea a negat existenţa unor discuţii în acest moment cu privire la schimbarea lui Tăriceanu, însă a recunoscut că există „nemulţumiri”, fără să precizeze care sunt acestea, scrie Mediafax.

„La acest moment nu există o discuţie despre schimbarea preşedintelui Senatului. Există o oarecare nemulţumire în grupul nostru senatorial, dar până la întâlnirea de la finalul lunii ianuarie o să o lămurim„, a spus Dragnea.

Ruptura dintre PSD şi preşedintele Senatului a devenit tot mai evidentă, la finalul anului trecut, când PSD şi partidul lui Tăriceanu, ALDE, s-au poziţionat diferit faţă de Cabinetul Cioloş. De altfel, Dragnea şi Tăriceanu au avut un schimb de replici dure la dezbaterea privind bugetul de stat, ALDE votând împotriva proiectului, spre deosebire de social-democraţi.