Dragnea despre Simionescu: Îl cunosc, e parlamentar de Teleorman, suntem colegi de partid

Vicepremierul Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD, a declarat, joi, că-l cunoaşte pe deputatul social-democrat Adrian Simionescu, având în vedere şi că acesta este parlamentar de Teleorman, dar că nu se poate discuta deocamdată despre ridicarea imunităţii acestuia, nefiind făcut niciun demers în acest sens de către procurorii care-l anchetează, transmite Agerpres.

25 sept. 2014, 15:13
Dragnea despre Simionescu: Îl cunosc, e parlamentar de Teleorman, suntem colegi de partid

‘E din Teleorman, este parlamentar de Teleorman şi îl cunosc, normal, suntem colegi de partid’, a spus vicepremierul întrebat cât de bine îl cunoaşte pe deputatul social-democrat pus sub acuzare de procurorii DNA.

În context, întrebat cum vor proceda social-democraţii în cazul se va pune problema ridicării imunităţii parlamentare a acestuia, Dragnea a răspuns: ‘Să ajungem acolo. Să nu ne împiedicăm în ipoteze’.

Procurorii DNA au dispus joi începerea urmării penale împotriva deputatului Adrian Simionescu, pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia deţinută şi complicitate la evaziune fiscală.