Dragnea, după ce a fost ales la şefia PSD: Partidul nostru e unul unit ce poate trece peste crize mici şi mari

Noul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri după ce a fost ales la şefia partidului că i-a fost acordat un vot de încredere pentru a forma o "echipa bună ca să pregătească în termen foarte scurt un program pe termen lung care să ajute la dezvoltarea României".

22 iul. 2015, 16:14
Dragnea, după ce a fost ales la şefia PSD: Partidul nostru e unul unit ce poate trece peste crize mici şi mari

Liviu Dragnea a precizat după şedinţa Comitetului Executiv Naţional că PSD rămâne un partid unit.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA este noul preşedinte al PSD. Congresul va avea loc în noiembrie

„S-a finalizat votul în CExN, colegii mei mi-au acordat un vot de încredere pentru a putea forma o echipă bună, o echipă unită, o echipă largă, care să pregătească, într-un termen foarte scurt, un plan concret de acțiuni atât în teritoriu, cât și în Parlament și, de asemenea, un program politic pe termen lung, care să ajute la dezvoltarea României în continuare.

Una din principalele concluzii ale CExN de azi este că PSD este un partid unit, care poate trece și peste crize mai mici sau mai mari, este și motivul principal pentru care sunt aici alături de Rovana.

Chiar dacă fiecare dintre noi, având acest drept, am cerut votul de încredere al colegilor, Rovana rămâne președinta Consiliului Național, un om politic cu anvergură serioasă, un ministru foarte bun, un om politic care mai are foarte multe de spus în politică și cu care sunt convins că pot colabora foarte bine”, a precizat Liviu Dragnea.

Totodată, noul şef interimar al PSD a adăugat că PSD îl va sprijini în continuare pe premierul Victor Ponta.

„Vrem ca structurile în care funcționează membrii PSD să devină mai eficiente. Vom menține actul de guvernare. Vom face tot ce ne stă în putință ca Victor Ponta să aibă sprijinul nostru”, a adăugat Liviu Dragnea.

Totodată, noul lider al PSD şi-a arătat sprijinul şi pentru membrii coaliţiei de guvernare.

„Am avut o discuție cu Gabriel Oprea, colegul meu, amicul meu de 15 ani de zile. Îl asigur, pe el și pe colegii de la UNPR, de dorința noastră de cooperare. Același lucru le transmitem și celor de la ALDE.

De azi, toată lumea trebuie să înceapă treaba”, a mai declarat noul şef PSD.