Dragnea îi avertizează pe parlamentarii chiulangii ai PSD: Într-un timp scurt au învăţat nişte obiceiuri

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat nemulțumit, miercuri, de faptul că "într-un timp atât de scurt" parlamentarii partidului "au învățat niște obiceiuri" care spera să nu mai apară în Parlament.

22 feb. 2017, 17:42
Dragnea îi avertizează pe parlamentarii chiulangii ai PSD: Într-un timp scurt au învăţat nişte obiceiuri

„Am avut o discuție cu președinții de organizații județene și le-am transmis că începând de luni o să le transmit să ajungă în presa din fiecare județ activitatea fiecărui parlamentar de la PSD.

Cel puțin o să o fac pe linie politică, cred că putem să o facem și de la Parlament, și să le aduc aminte colegilor mei că atunci când au venit să propună, așa cum scrie legea, președintelui partidului, să semneze listele cu candidați, s-au angajat și ei și cei pe care i-au propus că vor respecta tot ceea ce hotărâm în Parlament și în primul rând vor veni la serviciu.

Eu le-am spus că sunt foarte nemulțumit și surprins în același timp că într-un termen atât de scurt au învățat, s-au prins niște obiceiuri care speram că nu mai apară aici, în Parlament. O să vedem de luni ce se întâmplă, dacă nu, o să luăm măsuri”, a declarat Dragnea la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, potrivit Agerpres.