Dragnea, întâlnire cu Kelemen Hunor: Am decis să continuăm colaborarea parlamentară cu UDMR şi să o îmbunătăţim

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a avut o întâlnire cu liderul UDMR Kelemen Hunor în care s-a stabilit reînnoirea protocolului de colaborare parlamentară, urmând ca liderii de grupuri să aibă săptămânal discuţii în care să fie informaţi cu privire la priorităţile din Parlament.

07 sept. 2017, 09:44
Dragnea, întâlnire cu Kelemen Hunor: Am decis să continuăm colaborarea parlamentară cu UDMR şi să o îmbunătăţim

„Am discutat, mi-a spus despre discuţiile pe care le-au avut în UDMR în vară, înainte de sesiune – au decis unanim să continue colaborarea cu coaliţia majoritară”, a spus Dragnea.

El a precizat că întâlnirea a avut loc la sediul UDMR, unde s-a stabilit şi că noua colaborare să fie îmbunătăţită, urmând să fie făcute informări săptămânale între liderii de grupuri ale PSD, ALDE şi UDMR pe tema agendei parlamentare.

Protocolul iniţial semnat de PSD-ALDE şi UDMR a fost valabil doar pentru prima sesiune parlamentară a legislaturii 2016-2020, arată News.ro.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre grupul parlamentar al Pro România: Putem să blocăm în Parlament anumite proiecte

Fostul premier declara că noul său partid ar putea să blocheze anumite proiecte. „Majoritatea în Camera Deputaților și în Senat e fragilă. Dacă le blocăm, o să negocieze Dragnea și o să plătească mai scump voturile UDMR sau ale minorităților.”