Dragnea, într-un mesaj video pe Facebook: La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată

Publicat: Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 11:02 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 11:02 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat, sâmbătă dimineaţa, un mesaj video pe Facebook, în care spune că, la un secol dela Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată şi că doar uniţi în jurul obiectivelor comune putem construi o Românie puternică, bogată şi mândră, o ţară care să ofere bunăstare locuitorilor ei, capabilă să îşi apere interesele, valorile şi credinţele şi să fie respectată de partenerii europeni. Liviu Dragnea nu va participa la niciun eveniment public organizat de Centenarul Marii Uniri.

"La un secol de la Marea Unire, România are nevoie de unire mai mult ca niciodată. Are nevoie de curaj, de patriotism, de inimă şi de minte, are nevoie de înţelepciunea pe care a avut-o acum 100 de ani. Doar uniţi în jurul obiectivelor comune putem construi o Românie puternică, bogată şi mândră, o ţară europeană ce oferă bunăstare românilor, un stat drept cu cetăţenii săi şi respectat de partenerii internaţionali, o naţiune capabilă să îşi apere interesele, valorile şi credinţele. Să medităm în aceste zile asupra cuvântului unire. Dacă înaintaşii noştri au sacrificat atâtea pentru el, e datoria noastră să-l luăm în serios. La mulţi ani, România! La mulţi ani tuturor românilor oriunde s-ar afla!", a transmis liderul PSD.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
1 decembrie Liviu Dragnea Ziua Naţională a României
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 dec 12:20
Răspunde | Votează email 0 email
FLORIN B.
ROMANIA ARE NEVOIE DE TOTE CELE ENUMERATE, CU O SINGURA EXCEPTIE, NU MAI ARE NEVOIE DE TINE SI DE CLICA TA DE HOTI.
1
EUR
4.7284
RON
19 Aug
noapte 17 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H