Dragnea lucrează la un minus: Este „foarte CREDUL”. Ce nu vrea să preia din mandatul lui Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a mărturisit luni seara că el are un mare minus: faptul că este "credul" în relaţia cu oamenii. Dragnea a mai spus că vrea să fie "un preşedinte obişnuit" şi a arătat că manifestaţiile grandioase, cum a fost lansarea lui Victor Ponta pe Arena Naţională, nu îşi mai au rostul în partid. 

28 sept. 2015, 19:24
Dragnea lucrează la un minus: Este „foarte CREDUL”. Ce nu vrea să preia din mandatul lui Ponta

„Am fost multe minusuri, ca orice om obișnuit. Cred că unul dintre minusurile mele la care lucrez foarte mult și încerc să scap de el este că sunt foarte credul în ceea ce privește relația cu oamenii. Am avut și am în continuare foarte multă încredere în oameni în care nu ar trebui să am încredere. Zic asta mereu și de fiecare dată mai apare o situație„, a spus Liviu Dragnea la TVR 1.

Întrebat dacă minusurile cu plusurile sale dau pe un rezultat pozitiv, Liviu Dragnea a zis: „Se pare că o majoritatea zdrobitoare din PSD zice că rezultatul este pozitiv. Asta mă încurajează și pe mine să cred că nu sunt rupt de realitate. Se pare că este un mic plus la rezultatul final”.

Pe de altă parte, Dragnea a declarat ca doreste sa fie un om obisnuit si un presedinte obisnuit, de aceea nici nu a dorit sa isi faca lansarea cu fast. Mai mult decat atat el sustine ca manifestatiile grandioase nu isi mai au rostul, iar PSD trebuie sa faca economii.

Am vrut sa fie o lansare obisnuita. Eu am alta abordare. Eu vreau sa fiu un om obisnuit, un presedinte obisnuit. Nu cred ca mai este nevoie de asemenea manifestatii (n.r. ca cea de lansare a candidaturii lui Victor Ponta). Avem plapuma atat,  atat ne intindem. Nu vreau sa mai avem actiuni costisitoare pe care sa vedem apoi cum le platim”, a spus Dragnea, citat de stiripesurse.ro.

El a explicat si episodul pantofului dezlipit de la lansarea sa din Teleorman: „Poate ca erau (n.r. de proasta calitate). I-am purtat mult, erau in regula cand am plecat de acasa. Poate m-a calcat cineva si s-au dezlipit. Am vazut pe scena si n-am mai avut ce sa fac”. Dragnea s-a laudat si cu ceasul sau modest: „Am ceas din China, a costat 10 dolari. Nu il port tot timpul. Am mai multe”.

Liderul PSD a spus ca nu doreste nici consilieri de imagine. Dragnea sustine ca nu le vede rostul si a subliniat ca vrea sa isi poarte singur vorbele: „Indiferent cat de frumos ai ambala un om politic, acel ambalaj cade. Mai devreme sau mai tarziu adevarul iese la iveala. Cred ca oamenii vor sa te vada pe tine, nu un produs”.