Dragnea: PSD e pregătit să înceapă organizarea campaniei electorale

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, este de părere că partidul este pregătit să înceapă 'în mod serios' organizarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, atât la nivel central, cât şi la nivelul judeţelor, informează Agerpres.

11 aug. 2014, 15:08
Dragnea: PSD e pregătit să înceapă organizarea campaniei electorale

După întâlnirea pe care a avut-o luni cu liderii a 20 de organizaţii judeţene ale PSD, Liviu Dragnea a precizat că, la nivelul localităţilor, sunt în desfăşurare deja adunări generale, urmând ca în perioada 1-15 septembrie să fie organizate, în pregătirea congresului PSD, şi conferinţe judeţene.

‘Concluzia mea este că PSD este pregătit pentru această dată, să înceapă în mod serios organizarea. Deja adunările generale pentru fiecare localitate sunt în desfăşurare. Le-am cerut tuturor ca la adunările generale ale partidului din fiecare localitate să participe toţi membrii de partid, să se meargă cu normă de reprezentare. De asemenea, conferinţele judeţene vor fi organizate în perioada 1-15 septembrie, în pregătirea congresului care va fi în partea a doua a lunii septembrie’, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a explicat că discuţiile purtate cu şefii de organizaţii judeţene au vizat stabilirea structurii de organizare a campaniei, precum şi responsabilităţile care decurg.

‘Sunt destul de mulţumit după discuţia cu toate judeţele, cu două excepţii care vor veni mâine (marţi – n.r.). Am avut întâlniri vineri şi azi (luni – n.r.), discuţii cu preşedinţii de organizaţii, cu directorii de campanii electorale şi cu coordonatorul reţelei de militanţi. Am avut o prezentare pentru structura de organizare a campaniei electorale atât la nivel central, cât şi la nivelul fiecărui judeţ. Am discutat, în detaliu, fiecare poziţie din structura de campanie judeţeană, ce trebuie să facă fiecare membru din această structură de la nivelul judeţului. Am discutat şi despre importanţa reţelei de militanţi, până la ce nivel trebuie să meargă cu sistemul de organizare, dar şi despre modalităţile de comunicare şi de relaţie cu instituţiile media’, a declarat social-democratul.

Liviu Dragnea a ţinut să sublinieze faptul că marţi va mai avea loc o ultimă întâlnire cu reprezentanţii organizaţiilor din Iaşi, din Constanţa, urmând ca şi cu liderii PSD din Bucureşti să fie stabiliţi paşii de urmat în campanie.