Dragnea: Raportul SRTv pe 2016 a tot fost ascuns prin sertare. Ne cerem scuze faţă de Irina Radu că am propus-o şi sprijinit-o

Raportul Societății Române de Televiziune - SRTv pe 2016 a venit cu mai multe luni în urmă la Parlament și "a tot fost ascuns prin sertare", a declarat, miercuri, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

27 sept. 2017, 15:35
Dragnea: Raportul SRTv pe 2016 a tot fost ascuns prin sertare. Ne cerem scuze faţă de Irina Radu că am propus-o şi sprijinit-o

„Ne cerem scuze față de dna Irina Radu că am propus-o și sprijinit-o acum câtva timp la TVR. Ne cerem scuze și pentru faptul că TVR a avut asigurate sume mai mult decât avea nevoie și că sigur au făcut acolo cheltuieli foarte serioase și foarte eficiente pentru TVR. Dar vreau să vă transmit că raportul stă de câteva luni în Comisia de cultură și a tot fost ascuns prin sertare. Dacă câteva luni de zile înseamnă o perioadă foarte scurtă, să ne spună doamna Radu în cât timp trebuie să discutăm despre asta”, a afirmat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Raportul de activitate al Societății Române de Televiziune pe anul 2016 a primit miercuri vot negativ în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

Raportul și contul de execuție bugetară pe anul 2016 au fost respinse, fiind înregistrate 203 voturi ”pentru” și 74 ”împotrivă”.

Citeşte şi: Conducerea TVR a fost DEMISĂ. Doina Gradea, interimar. Cine face parte din noul Consiliu de Administraţie