Liviu Dragnea: Ordonanţa salariilor demnitarilor, discutată la PACHET cu Legea salarizării

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, joi, că ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor, care a intrat în vigoare la 1 august, va fi discutată la Parlament odată cu proiectul Legii salarizării.

27 aug. 2015, 09:26
Liviu Dragnea: Ordonanţa salariilor demnitarilor, discutată la PACHET cu Legea salarizării

Liviu Dragnea a precizat că, în cadrul întâlnirii de joi a liderilor partidelor parlamentare, s-a discutat şi despre legea salarizării unitare.

Asteptăm ca Ministerul Muncii să finalizeze negocierile cu partenerii sociali şi apoi vom avea pe masă un draft si vom lucra cu colegii de opozitie pe acelaşi model”, a spus Dragnea, care a precizat că vor avea loc discuţii putere-opoziţie pe toate temele de importanţă, precum legea bugetului şi legea salarizării.

În ceea ce priveşte ordonanţa salariilor demnitarilor, Dragnea a spus că aceasta trebuie discutată odată cu proiectul legii salarizării.

Eu cred – şi cred că si colegii din opoziţie vor fi de acord – ca discuţia pe ordonanţa salariilor demnitarilor să fie făcută odată cu eventualul proiect de lege al salarizării, când vine în Parlament.

Dacă mărirea salariilor demnitarilor este parte din legea mare a salarizării este un lucru bun. Chiar vreau să le discutăm împreună, în pachet. Categoric ordonanţa produce efecte, dar nu foarte mari pentru ca unii isi donează majorarea”, a spus Dragnea.