Dragomir a găsit punctul slab al lui Chelsea: Dacă joacă Lampard, fac pariu că Steaua se califică

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este convins că formaţia engleză Chelsea nu va câştiga partida de pe teren propriu cu Steaua din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Europa, dacă va juca mijlocaşul Frank Lampard.

12 mart. 2013, 14:57
Dragomir a găsit punctul slab al lui Chelsea: Dacă joacă Lampard, fac pariu că Steaua se califică

Dacă joacă Frank Lampard fac pariu că nu bat Steaua. Mie nu îmi place Lampard. Dovadă că el n-a jucat cu Manchester alaltăieri şi Chelsea a revenit de la 0-2. Şi putea chiar să câştige, că Mata a scăpat pe final singur cu portarul„, a spus oficialul LPF, citat de agenţia Mediafax.

El a adăugat că Steaua porneşte cu şansa a doua partida de la Londra, dar susţine că aceasta poate obţine mai mult în situaţia în care jucătorii reuşesc să repete presingul din partidele precendente.

Suntem tari, am trecut prin lupte mai grele decât asta. Mă duc la Londra pentru că toată lumea e optimistă la meciul ăsta. Fotbalistic vorbind, Steaua are şansa a doua. E normal, joacă la Londra cu o echipă destul de bună. Dar la fotbal e posibil orice. Dacă Steaua poate să facă presingul care l-a făcut la Bucureşti cu Ajax şi cu Chelsea atunci îi încurcă la Londra. Dacă nu, va fi deranj”, a menţionat preşedintele Ligii.

O posibilă calificare a echipei Steaua în sferturile de finală ale Ligii Europa ar însemna foarte mult pentru fotbalul românesc, este de părere Dragomir.

„O calificare în faţa celor de la Chelsea ar însemna nota 10 pentru fotbalul românesc. Acum are doar nota 8,5. Ca să ajungi în condiţiile de criză ale României aşa de sus, să baţi pe Ajax şi Chelsea, sunt performanţe uluitoare. Dacă trece Steaua de Chelsea în toate cotloanele Pământului se va discuta despre România. Dar să nu vă luaţi după victoria de aici cu 1-0, un meci nu seamănă cu altul”, a afirmat Dumitru Dragomir.

În opinia preşedintelui LPF, antrenorul Laurenţiu Reghecampf are o contribuţie importantă în parcursul formaţiei Steaua în Liga Europa, dar meritul cel mai mare îl are finanţatorul Gigi Becali.

„Reghecampf nu pleacă de la Steaua la vară. Şi dacă pleacă, la o echipă bună vin antrenori buni. Pe lumea asta nimeni nu e de neînlocuit. Reghecampf are un merit foarte mare, dar meritul cel mai mare e al ăluia de bagă bani. Ăla de îşi riscă banii lui. Becali a băgat bani şi în zece ani a nimerit-o de două ori”, a mai spus oficialul LPF.

Dragomir va urmări din tribună partida Chelsea – Steaua. „Merg la Londra, mi-a dat Becali bilete la VIP”, a adăugat el.

Steaua întâlneşte, joi, de la ora 22.05, în deplasare, echipa engleză Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Europa. În tur, Steaua a învins cu scorul de 1-0.