Dragomir aruncă bomba înainte de derby. „Dacă FCSB nu câştigă cu CFR, să vedeţi ce coronavirus declanşează!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte ale LPF, a lansat o ipoteză şocantă în cazul în care FCSB nu va câştiga pe terenul lui CFR Cluj pentru a relansa Liga 1. CFR Cluj - FCSB, meci contând pentru etapa a 3-a din play-off, se joacă, duminică, de la ora 20:00.

14 iun. 2020, 08:14
Dragomir aruncă bomba înainte de derby. „Dacă FCSB nu câştigă cu CFR, să vedeţi ce coronavirus declanşează!”

Dumitru Dragomir se așteaptă la anumite tertipuri din partea celor de la FCSB în cazul în care echipa lui Bogdan Vintilă nu se va impune pe terenul lui CFR Cluj. Fostul șef de la LPF avansează ideea că anumite persoane de la FCSB s-ar putea da bolnave pentru a cere amânarea unor meciuri din Liga 1.

„Ei cred că FCSB o va bate pe CFR și relansează campionatul, dar ei n-au bătut-o nici pe Voluntari. Bineînțeles, dacă nu câștigă diseară, o să vedeți ce coronavirus declanșează. Conducătorii trebuie să se gândească la toate oportunitățile. Păi, unii s-au făcut miliardari peste noapte din asta”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

CFR CLUJ – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Meciul care decide titlul în Liga 1

Joi, cu o zi înaintea reluării Ligii 1, au fost confirmate trei cazuri de infectare cu COVID-19, unul la un angajat al clubului Dinamo şi două la FC Botoşani, medicul echipei şi un jucător, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor două echipe. Loturile echipelor Dinamo şi FC Botoşani au intrat în izolare, în timp ce Direcţiile de Sănătate Publică au deschis anchete epidemiologice.

CFR Cluj se poate distanța la șapte puncte de FCSB în cazul unui succes, în primul joc oficial al celor două rivale de la reluarea Ligii 1.