Dragomir, despre UMILIREA lui Hagi și Popescu pe Arena Națională. Cine este VINOVATUL

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a reacționat dur după ce Gică Hagi și Gică Popescu n-au primit invitație la meciul Austriei cu Macedonia de Nord, primul disputat la București la Euro 2020.

15 iun. 2021, 15:20
Dragomir, despre UMILIREA lui Hagi și Popescu pe Arena Națională. Cine este VINOVATUL

Dragomir, despre UMILIREA lui Hagi și Popescu pe Arena Națională. Gică Hagi și Gică Popescu au stat la tribuna a II-a, în timp ce la VIP au avut locuri mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna şi Nicuşor Dan.

Dragomir, despre UMILIREA lui Hagi și Popescu pe Arena Națională

„Trebuia să îi pună pe acoperiș! Mai mare umilință a românilor nu cred că există în țara asta. Să nu îl inviți tu pe Mircea Sandu, care a adus Campionatul European în România. Să îi pui tu pe Hagi și Popescu, care au jucat la Real și Barcelona, pe Dorinel, care a bătut recordurile de meciuri la echipă națională… să îi pui tu la inelul 3! Dom’ne, nu știu cine s-a ocupat de asta, dar o umilință mai mare nu am trăit la nivelul fotbalului! Indiferent dacă UEFA a dat dispoziție sau nu, trebuie atunci în seara aia să îi fi adus! Să îi ții pe Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu la inelul 3… Dacă eu eram în stadion, luăm niște haine și le dădeam foc acolo în stadion! Eu am condus fotbalul mulți ani. Să știi că invitarea acestor personalități nu e greșită, ai nevoie de ei, dar lângă valorile fotbalistice”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Ludovic Orban, prima reacţie în scandalul EURO 2020. De ce a stat la VIP, iar Hagi şi Popescu au fost trimişi la tribuna a II-a

„Mihai Stoichiță nu este vinovat, el este director tehnic, nu organizator. Vor să arunce vina pe el, bine că nu au pus vina pe un antrenor de la copii și juniori. Dom’ne, din informațiile mele, toată organizarea a făcut-o Vasile Dâncu, tot-tot-tot, cap-coadă. Invitațiile, tot, au trecut pe la el. Sunt informat de la cineva foarte aproape de conducerea Federației”, a încheiat Dumitru Dragomir.