Dragomir după România-Grecia 1-1: „Ce urmează pentru naţională? Un şpriţ bun. Îi doare la bască!”

Reprezentativa României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul din 2014.

19 nov. 2013, 21:26
Dragomir după România-Grecia 1-1: „Ce urmează pentru naţională? Un şpriţ bun. Îi doare la bască!”

România-Grecia 1-1 i-a lăsat un gust amar fostului preşedinte al LPF. Mitică Dragomir a lansat la finalul partidei cu Grecia un atac dur la adresa tricolorilor.“Un joc mai prost decît altul. Asta e valoarea fotbalului. Pentru meciul ăsta contam pe Mutu şi Sănmărtean, experienţa lor e importantă. Cît timp nu facem două centre pentru juniori şi grecii au 30… nu se poate aşa ceva ?! Grecia este o echipă care ştie bine ce vrea, e greu de bătut, are joc organizat. Degeaba ne bucuram că am căuut cu grecii, eu am spus că “nu, nu e bine!” Ce urmează pentru naţională? Un şpriţ bun. Suferă populaţia asta a ţării, atît, iar pe ei îi doare la bască“, a spus fostul şef al LPF.

El i-a taxat pe jucători după ce în presă s-au plîns înainte de dubla cu Grecia că nu şi-au luat primele pentru meciurile din preliminarii: “Asta e nesimţire. Ei trebuiau să se califice şi după aia să strîngă de gât pe toată lumea. Eşti râsul omenirii“.