Cutremur în FOTBAL. Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, audiaţi la Tribunalul Bucureşti

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a fost audiat la Tribunalul Bucureşti în dosarul excluderii clubului Universitatea Craiova. Dragomir a lansat acuzaţii grave la adresa lui Victor Ponta şi a lui Traian Basescu, pe care i-a acuzat că l-au dat afară de la LPF.

29 apr. 2016, 05:21
Cutremur în FOTBAL. Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, audiaţi la Tribunalul Bucureşti

Dumitru Dragomir a declarat ca a fost schimbat din functie la cererea lui Traian Basescu si a lui Victor Ponta si a spus ca Adrian Mititelu, finantatorul clubului de fotbal craiovean, „este diabolic”.

„Am fost vicepresedinte al FRF vreo 20 de ani. Nici eu nu stiu exact. In 2013 m-au dat afara”, a spus Dragomir.

Intrebat de judecator de ce nu i-a dat in judecata pe cei care l-au dat afara, Dragomir a replicat: „Pe cine? Pe Ponta si pe Basescu? Doar nu-s tampit!”.

„N-am primit niciun ban de la Federatie, aveam doar drept de vot. Juristii mi-au zis ca daca Adrian Mititelu nu-si retrage plangerea penala o sa fim penalizati de UEFA. Jucatorii nu erau platiti de Mititelu. Va spun ceva, eu am trait printre escroci. Mai mare ca asta nu am vazut in viata mea”, a declarat Dragomir in fata instantei.

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a fost audiat, ca martor, in acelasi dosar. Acesta a precizat in fata judecatorului ca nu stia nimic de situatia financiara grea a Univesitatii Craiova.

„Personal, nu. Poate la juridic se stia, nu si de mine. Hotararile Comitetului erau executorii la data pronuntarii in cadrul comitetului executiv si a fost ceva inedit pentru noi deoarece s-a intamplat o singura data, in 24 de ani, sa fie exclusa o echipa din campionat”, a spus Mircea Sandu.