Dumitru Dragomir se implică în SCANDALUL de la STEAUA

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, i-a luat partea lui Lucian Sănmărtean în conflictul pe care fotbalistul stelist l-a avut cu antrenorul Costel Gâlcă.

29 iul. 2014, 19:32
Dumitru Dragomir se implică în SCANDALUL de la STEAUA

“”Jucatorii de mare valoare mai au cate o iesire de-asta, daca esti baiat destept nu bagi in seama. Jucatorii de mare valoare nu-i gasesti asa usor, antrenori gasesti cu duiumul.  Am sa stau si eu de vorba cu Sanmartean, sa stea in banca lui”, a declarat Dragomir la Dolce Sport.

Dumitru Dragomir a vorbit şi despre șansele Stelei de calificare în play-off-ul Ligii Campionilor și despre transferurile din Ghencea.

„Ii dau sanse 100% ca trece de Aktobe, dar nu stiu daca se va califica dupa meciul tur. Echipa e organizata foarte bine, se pare ca Galca este un baiat foarte serios si are cel mai bun lot din Romania. Breeveld nu e de Steaua. Mai bun e Paul Anton, dar nici el nu este chiar cea mai bună variantă. Lemnaru nu prea e de Steaua, dar sa vedem cum se va intelege cu ceilalti. In momentul cand trebuie adus un varf, nu mai stie sa mai joace, pentru ca toate mingile se vor juca numai pe el. Steaua nu are nevoie de un atacant clasic”, a mai spus Dragomir.