Dragoş Bucur pe Facebook: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Dragoş Bucur a provocat viralul zilei după ce a anunţat pe facebook că nu poartă mască şi nu se vaccinează. Prezentatorul de la Visuri la cheie a avut Covid 19 în septembrie 2020.

09 feb. 2021, 21:34
Dragoş Bucur pe Facebook: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Dragoș Bucur a făcut anunțul anului în mediul online. Soțul Danei Nălbaru a declarat, pe Facebook, că nu se vaccinează anti-Covid-19.

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască”, a fost postarea controversată a lui Dragoș Bucur de pe Facebook, care a generat mii de comentarii din partea internauților.

Au urmat reacții în cascadă din partea urmăritorilor săi. Ce i-au spus internauții prezentatorului Visuri la Cheie de la PRO TV.

Dragoș Bucur, actualul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, a fost depistat  cu Covid-19 în septembrie 2020. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună.

Toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare, iar filmările au fost oprite temporar până la aflarea următoarelor vești.

Dragoş Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, infectat cu noul coronavirus

După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție, dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie. A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, a declarat, atunci, Dragoș Bucur pentru stirileprotv.ro .

In cazul in care nu aveați pe cine sa înjurați: nu ma vaccinez și nu port masca.

Posted by Dragos Bucur on Tuesday, February 9, 2021

Dragoș Bucur s-a născut la data de 13 iunie 1977, în București. El este un actor român de film, scenă și televiziune, și actualul prezentator TV al showului de la Pro TV, Visuri la cheie. De asemenea, el a fost premiat doi ani la rând (2009 și 2010) cu Premiul Gopo pentru cel mai bun actor.

Comitetul de coordonare a a vaccinării a transmis, marţi, că 38.807 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 4.945 cu vaccin Moderna. În acelaşi interval s-au înregistrat 47 de reacţii adverse, toate la persoane vaccinate cu vaccinul Pfizer.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 33.862 cu vaccin Pfizer şi 4.945 persoane cu vaccin Moderna.
Pentru un număr de 32.927 persoane a fost efectuat rapelul, doar 5.880 de persoane primind prima doză de vaccin.

În acelaşi interval s-au raportat 47 de reacţii adverse, fiind vorba despre reacţii generale, toate la persoane vaccinate cu vaccinul Pfizer.