Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu: „Tata râdea mereu de ea, a ținut-o așa ani de zile”

Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu. Se pare că scandalul fiilor regretatului cântăreț de muzică populară nu s-a stins. După ani de zile în care și-au adus acuze și s-au denigrat public, răutățile continuă și sunt exprimate fără nicio reținere.

11 feb. 2024, 12:01
Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu: „Tata râdea mereu de ea, a ținut-o așa ani de zile”
Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu

Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu. Politicianul stabilit în Costa Rica a mărturisit că tatăl său râdea de fiecare dată de cunoscuta cântăreață de muzică populară, când aceasta își anunța retragerea.

Citește și: Dragoş Dolănescu, printre cei mai apreciaţi politicieni. De ce a refuzat să candideze la primărie: „Şapte partide din opoziţie mi-au cerut să intru”

Dragoș Dolănescu, atac dur la adresa artistei Maria Ciobanu

La ani distanță de la moartea artistului, Dragoș a mărturisit că nici acum nu poate înțelege motivul pentru care Maria Ciobanu, mama fratelui său vitreg, l-a vorbit urât pe regretatul artist, după ce acesta s-a stins din viață.

Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit, în momentul în care o țară întreagă care l-a iubit îl plângea. Toți din familie tăceau, nimeni nu i-a luat apărarea lui tata. Nu uit asta… Dacă avea ceva de spus despre el, de ce nu a vorbit când era în viață?

Tata râdea de Maria pentru că mereu spunea că se retrage. Se retrăgea și iar revenea. A ținut-o așa ani de zile. De vreo șapte ori s-a tot retras… Ea era mai în vârstă cu ceva ani decât tata. Dar femeile trăiesc mai mult.

Îi doresc însă să fie sănătoasă, să trăiască bine și să-i fie viața cât mai ușoară. Pentru că viața de artist e grea, așa a fost mereu”, a spus Dragoș Dolănescu, pentru Cancan.ro.

De asemenea, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu nu-l iartă nici pe fratele său, Ionuț. „Și acum râde lumea de Ionuț, la vreo zece ani de când s-a înscris în Partidul Verde și nu a știut care-i diferența dintre poluție și poluare. A făcut partidul de râs. Eu am refuzat propunerile de până acum, de a candida la alegerile din România. Nu am vrut să fiu ultimul pe listă. Dacă aș primi vreo propunere serioasă, nu aș zice însă nu. Aș candia pe lista pentru Europarlamentare, să reprezint România la Bruxelles. Ar fi o mare onoare pentru mine.

Eu am fost însă mereu discret. Tata mă chema la filmări sau la petreceri, dar nu mă tenta să apar în public. Preferam să rămân acasă, să citesc cărți. Lui Ionuț îi plăcea însă să iasă în față. Am fost nevoit să fac și eu asta abia după cele întâmplate cu tata”, a completat acesta.