Dragoș Dolănescu e încă măcinat de faptul că tatăl său nu a lăsat testament: „N-ar mai fi existat certuri cu fratele meu dacă ar fi lăsat lucrurile clare”

Dragoș Dolănescu încă nu vrea să accepte că tatăl lui, Ion Dolănescu, decedat în 2009, nu a lăsat niciun testament prin care să stabilească ce bunuri i se cuvine fiecărui moștenitor.

08 aug. 2022, 09:55
Dragoș Dolănescu e încă măcinat de faptul că tatăl său nu a lăsat testament: „N-ar mai fi existat certuri cu fratele meu dacă ar fi lăsat lucrurile clare”

Maria Ciobanu și-a pregătit deja testamentul, iar acest lucru îi confirmă lui Dragoș Dolănescu că și tatăl său ar fi putut să facă același lucru ca să evite un întreg scandal. După moartea artistului a început o adevărată luptă între cei doi frați Ionuț și Dragoș.

Dragoș Dolănescu e nemulțumit de faptul că nu există un testament lăsat de tatăl său și spune că orice persoană ar trebui să se gândească la acest aspect după o anumită vârstă.

„Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Ego.

Dragoș Dolănescu ia în considerare inclusiv faptul că tatăl său a lăsat un testament pe birou, dar că fratele lui, Ionuț ar fi intrat în posesia acestuia și l-a distrus.

Dragoș Dolănescu nu mai speră la o împăcare cu fratele lui, Ionuț. Cei doi nu sunt pregătiți să revină la sentimente mai bune nici acum, la 13 ani de la moartea tatălui lor, regretatul Ion Dolănescu. Distanța dintre ei este atât emoțională, cât și fizică, având în vedere că Dragoș Dolănescu este stabilit în Costa Rica. Nici de sărbători, cei doi nu și-au urat gânduri bune.

Una dintre legendele muzicii populare, regretatul Ion Dolănescu, s-a stins din viață în 2009, din cauza unui infarct, la vârsta de 65 de ani. De atunci, ambii frați au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal și și-au aruncat vorbe dure la televizor. Nici după 13 ani, de la moartea tatălui lor, frații Dolănescu nu au găsit o cale de împăcare. Cea mai lungă dispută, care a durat câțiva ani, s-a întâmplat din cauza moștenirii lăsate de celebrul artist.

„Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață. Până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi’, a povestit Dragoș Dolănescu, în urmă cu ceva timp.