Dragoş Pătraru a slăbit 30 kg. Ce dietă a ţinut. „Eram un animal de 106 kilograme, cu burtă şi respiraţie greoaie” FOTO

Prezentatorul tv Dragoş Pătraru a mărturisit că în urmă cu câţiva ani a decis să-şi schimbe stilul de viaţă.

25 oct. 2018, 09:18

Puţină lume îşi aminteşte faptul că în urmă cu câţiva ani avea multe kilograme în plus, scrie wowbiz.ro. A mărturisit însă chiar el, recent, într-un interviu acordat revistei Life, în care a precizat că de când a decis să-şi schimbe viaţa, nici nu a mai băut. „Acum vreo patru ani, când mi-am dat seama că nu mai pot să duc ritmul ăsta infernal de la emisiune, am decis să revin la sport cu totul şi să am o alimentaţie ok şi fără alcool. Aveam vreo 35 de ani când am luat decizia asta şi cântăream vreo sută douăzeci de kilograme. Acum am vreo cinci ani mai mult şi 30 de kilograme mai puţin”, a povestit Dragoş Pătraru.

Citeşte şi Cea mai puternică băutură pentru slăbit. Arde toată grăsimea de pe burtă

De altfel, când a decis să slăbească, jurnalistul spunea că a făcut-o tocmai pentru că „surplusul de kilograme mă încurca la emisiune. Eram un „animal” de 106 kilograme, cu burtă şi respiraţie greoaie. Parcă ai doi copii în cârcă atunci când treci de suta de kilograme. Aveam mari probleme să duc frazele lungi până la capăt”, povestea el.

Dragoş Pătraru a slăbit 30 kg! La ce a renunţat

A spus şi care este secretul său. „Am renunţat la alcool, am renunţat la zahăr, nu m-am mai atins de nicio prăjitură, nu mai fac exces de carbohidraţi şi am o alimentaţie bazată pe proteine şi grăsimi naturale. Am combinat două chestiuni foarte importante: alimentaţia şi sportul. Dimineaţa mănânc patru, cinci ouă, ceva carne, brânză sau caşcaval şi în rest, legume crude, ardei, castravete, roşie. Deci, dimineaţa mănânc foarte mult şi mai am apoi o masă la prânz şi atât, până a doua zi dimineaţa nu mai mănânc. Am scos masa de seară. La ora 17:00-18:00, când termin înregistrarea emisiunii, mai gust nişte seminţe: caju crud, nuci, migdale, o mână cu fructe de pădure şi gata! Mi-a fost greu o lună, două, dar apoi organismul s-a obişnuit. E greu când deschizi frigiderul şi vezi băutură sau tot felul de mâncăruri gătite, când văd la cantină ardei umpluţi îmi vine să mă urc pe pereţi de poftă, dar nu mai mănânc aşa ceva. Îmi iau un grătar, şi cu asta basta!”, povestea Dragoş Pătraru după primele sale luni de dietă.