Dragoş Pătraru, infectat cu Covid. Cine îl va înlocui pe prezentator la „Starea naţiei”

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Naţiei de la Prima Tv, a fost infectat cu coronavirus.

10 oct. 2021, 19:17
Dragoş Pătraru, infectat cu Covid. Cine îl va înlocui pe prezentator la „Starea naţiei”

Anunţul că Dragoş Pătraru are Covid a fost făcut de producătorii emisiunii pe pagina de Facebook Starea Naţiei.

Emisiunea de la Prima Tv va continua, însă cu un alt prezentator. Ştefania Cîrcu este cea care îl va înlocui pe Dragoş Pătraru. Tot ea i-a ţinut locul în luna august, cu ediţii de vacanţă.

„Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.

Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania”, au scris producătorii de la Starea Naţiei pe Facebook.

Catinca Roman s-a infectat şi ea cu COVID

Tot mai multe vedete au ajuns în urtimele săptămâni la spital, infectate cu noul coronavirus. Catinca Roman şi-a povestit suferinţa în direct la Antena Stars.

Catinca Roman a fost infectată cu noul coronavirus, deși s-a vaccinat cu schema completă. Aceasta a mărturisit că starea ei s-ar fi agravat dacă nu ar fi ascultat de autorități.

Catinca Roman a stat în izolare departe de familie și prieteni atunci când simptomele s-au dovedit a fi mai puternice. A luat decizia de a chema ambulanța și în urma testului PCR a descoperit că este infectată cu virusul ucigaș.

„Acum sunt bine, binișor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele le-am avut acum două săptămâni, au debutat cu tuse puternică, frisoane si stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba și am chemat ambulanța.

Ținând cont de vârsta mea, deși sunt vaccinată cu schema completă m-am gândit că e posibil să fac o formă mai grea și am chemat ambulanța, mi s-a făcut test și am primit rezultatul în două zile’, a declarat Catinca Roman la Antena Stars.