Dragoş Pîslaru, despre indemnizaţia de creştere a copilului: În Bucureşti jumătate din cereri au fost depuse pe e-mail

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a anunţat că depunerea dosarelor pentru Indemnizația de Creștere a Copilului a inceput azi in toata tara in bune condiții.

01 iul. 2016, 16:18
Dragoş Pîslaru, despre indemnizaţia de creştere a copilului: În Bucureşti jumătate din cereri au fost depuse pe e-mail

„Am plăcerea sa anunt ca depunerea dosarelor pentru Indemnizația de Creștere a Copilului a inceput azi in toata tara in bune condiții. In Bucuresti jumatate din cereri au fost depuse pe email spre incantarea noastră!

Un tătic a fost dezorientat insa, mi-au spus colegii de la ANPIS, pe care ii felicit din toata inima pentru mobilizare. Spusese soției acasă ca o sa stea probabil jumatate de zi la coada. Cand a vazut ca in 5 minute a terminat, a întrebat complet nedumerit pe colegii de la ghișeu ce o sa faca el acum. Raspunsul prompt dat de colegi a fost sa iasă impreuna la o bere”, a relatat pe Facebook ministrul Muncii. 

Citeşte şi:  Schimbări importante la concediul de creştere a copilului. Anunţul a fost făcut de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru

„Da, se poate si asa in Romania. Noi cetatenii putem sa fim si mândri de administrația publica, iar noi cei din administratie putem sa fim mândri ca ii servim cum este firesc pe cetățenii din aceasta tara. Acesta este normalitatea sentimentului de împlinire a datoriei profesionale si fata de aproapele nostru. Dupa doua luni de pregătire frenetică. Chapeau!”, a conchis Dragoş Pîslaru.