Dragoş Săvulescu, de la fotbal la KGB. Fostul şef de la Dinamo încarcă pistolul în două secunde

Dragoş Săvulescu, fostul conducător al lui Dinamo, este pe cale să îşi facă o carieră în lumea filmului. Recent, el a trecut cu bine de un casting şi va apărea în thriller-ul hollywoodian "Criminal", regizat Ariel Vromen.

14 oct. 2014, 15:11
Dragoş Săvulescu, de la fotbal la KGB. Fostul şef de la Dinamo încarcă pistolul în două secunde

Dragoş Săvulescu a fost inclus în distribuţia superproducţiei „Criminal”, un action thriller hollywoodian regizat de Ariel Vromen (cel care a semnat şi succesul  de box-office „The Iceman”), alături de nume mari ca Ryan Reynolds şi Kevin Costner.

Potrivit libertatea.ro, fostul conducător al lui Dinamo va juca rolul unui rus, şeful unei echipe de comando a KGB. Pentru acest rol, Dragoş Săvulescu a trebuit să înveţe să tragă cu mai multe tipuri de arme de foc şi să reîncarce un pistol de tip Glock în mai puţin de două secunde. Filmările se desfăşoară la Londra, iar producţia are un buget de aproximativ 50 de milioane de dolari.

Citeşte şi Gigi Becali, CONDAMNAT în Săptămâna Patimilor, în procesul cu Dragoş Săvulescu VIDEO

Dragoş Săvulescu a debutat în lumea filmului anul acesta, în thrillerul românesc „Limani”, în care a avut-o ca parteneră pe Monica Bîrlădeanu. De asemenea, el a mai apărut în peliculele „Love by Design”, alături de Jane Seymour, în „High Strung” şi în „Palatul Pionierilor”.