Dragoste. Carieră. Sănătate. Bani. Aceasta este toamna marilor schimbări! Iată ce le aşteaptă pe zodii

Iată ce vă pregătesc astrele pentru această toamnă. Este vremea marilor schimbări!

09 sept. 2017, 05:49

BERBEC 21.03 – 20.04
DRAGOSTE: Pana in luna noiembrie persista pericolul unor amagiri, ispite si inselaciuni amoroase. Pe langa asta, exista insa si sansa, cu care nu te intalnesti prea des, de a-ti cunoaste jumatatea. Cei aflati deja intr-o relatie stabila vor avea de infruntat pericole provocate de orgoliu si egoism.

CARIERA: Septembrie este o luna de munca serioasa, dar si de acumulare a unor nemultumiri. Vei avea ocazia sa schimbi ceva important in traseul profesional spre finalul toamnei, cu conditia sa amani toate deciziile importante sau negocierile esentiale pentru luna noiembrie.

SANATATE: Dupa o vara cam grea pentru echilibrul tau general, te resimti si ai putea observa o scadere a vitalitatii in lunile septembrie si in octombrie. In noiembrie va trebui sa te ocupi de eventualele probleme medicale.

BANI: Veniturile sunt, in continuare, sub controlul altcuiva sau nu depinde de tine ritmul ori destinatia cheltuielilor. Datoriile trebuie platite in septembrie, intreaga luna octombrie fiind una de scadenta, in care pot sa apara numeroase complicatii din cauza unor sume restante. Noiembrie se anunta ceva mai buna, mai ales pe fondul unui pas inainte pe plan profesional.

TAUR 21.04 – 21.05
DRAGOSTE: In septembrie vei recunoaste ce simti si vei lua decizii in consecinta. In octombrie este indicat sa eviti orice plan facut impreuna cu persoana iubita, daca nu-ti plac surprizele. In noiembrie, situatia s-ar putea calma.

CARIERA: Situatia ta profesionala este, de fapt, un lung sir de provocari pe care esti nevoit(a) sa le gestionezi mobilizand resurse proprii la care nu apelezi prea des. Septembrie poate fi o luna agitata la serviciu. In octombrie, lucrurile pot deveni deosebit de complicate, dar abia in noiembrie vei reusi sa vezi incotro te indrepti.

SANATATE: Starea de sanatate e subreda, solicitarile sunt neobisnuit de mari si de multe, iar dorinta ta de a-ti regasi echilibrul este firava. Septembrie este luna in care vei afla ce este in neregula cu tine, iar in octombrie te vei vedea nevoit(a) sa te ocupi de aceste probleme. In noiembrie iti vei mai reveni si vei putea rasufla usurat(a).

BANI: Septembrie este o luna in care muncesti zdravan, dar fara sa apara si beneficiile sperate. Octombrie poate aduce incurcaturi legate de banii altora, iar in noiembrie vei sti pe cine te poti baza si pe ce sume. Ar fi bine ca pana la iarna sa faci ceva economii.

GEMENI 22.05 – 21.06
DRAGOSTE: A venit momentul sa iei decizii importante pentru viitorul relatiilor tale si vei primi, in lunile de toamna, numeroase indicii si informatii care te vor ajuta. In septembrie ar fi bine sa ai grija de cei dragi, sa comunici cu ei si sa le stai pe aproape. In octombrie vei avea destule neintelegeri de indurat, dar le vei clarifica pe toate in noiembrie.

CARIERA: Septembrie te poate pune pe jar cu planuri legate de schimbarea orientarii profesionale. In octombrie te razgandesti, iar noiembrie este luna in care iti dai seama ce vei avea de facut cand se va ivi un moment favorabil.

SANATATE: In septembrie, anumite probleme se vor acutiza si nu vei mai putea sa le ignori. Octombrie nu este o luna in care sa pui baza pe informatiile medicale pe care le primesti, pentru ca vor fi completate si se vor apropia de adevar abia in luna urmatoare.

BANI: Schimbarile din acest domeniu sunt putine si modeste, deloc pe masura aspiratiilor tale. Se recomanda sa tii sub control dorinta de a achizitiona obiecte pe care nu ti le permiti sau sa faci imprumuturi de orice fel. Este nevoie de seriozitate in munca si de orientare profesionala realista, ca sa treci cu bine peste orice obstacol.

RAC 22.06 – 22.07
DRAGOSTE: In aceasta toamna vei avea tot ce iti este necesar pentru a lua o decizie importanta in legatura cu soarta unei relatii, fie ea sentimentala sau de alta natura. In septembrie vei incepe sa intelegi ce e de facut in familie, in octombrie vei reveni asupra acestor planuri, iar in noiembrie totul se va clarifica in mintea ta.

CARIERA: Lunile de toamna iti vor aduce suficiente indicii despre colaborarile pe care le vei avea si contractele pe care le vei semna. Sunt ocazii valoroase, dar presupun multa munca si cer performanta. Cel mai probabil, in noiembrie vei finaliza negocierile.

SANATATE: Odata cu cresterea volumului de munca vor aparea si probleme de sanatate asociate. In mod special in octombrie se recomanda sa fii atent(a) si sa dozezi efortul asa cum se cuvine, ca sa previi complicatiile.

BANI: E haos in situatia ta financiara, in sensul ca vin bani si vor veni in continuare, dar se duc la fel de repede si nu ai control deplin asupra cheltuielilor. In septembrie vei primi informatii despre caile prin care ti-ai putea rotunji veniturile, iar in octombrie va trebui sa fii atent(a) la oportunitati. In noiembrie ar putea aparea primele castiguri asociate noilor colaborari.

LEU 23.07 – 22.08
DRAGOSTE: Septembrie vine cu un context special, care te indeamna la aventura, la cautarea libertatii si la noi relatii. In octombrie faci un pas inapoi, iar in noiembrie te hotarasti in sfarsit cu cine vrei sa traiesti o poveste de dragoste.

CARIERA: Volumul de munca a crescut, in special din cauza obligatiilor familiale, pe care nu le poti refuza. In septembrie, aceasta tendinta se accentueaza, dar poti negocia cu membrii familiei ce sa isi asume si ei. In octombrie se revine asupra acestor negocieri, fara un rezultat clar insa. Abia in noiembrie vei sti ce te asteapta si acasa, si la locul de munca.

SANATATE: Toate lunile de toamna sunt presarate cu momente in care vei avea banuieli despre anumite afectiuni, care se manifesta atipic si nu necesita tratament, dar te streseaza. Este indicat sa fii atent(a) la orice exagerare culinara, pentru ca te-ai putea ingrasa serios.

BANI: In septembrie vei fi dezamagit(a) de esecul unor discutii cu apropiatii, legate de banii cu care puteti face ceva impreuna. In octombrie te orientezi mai bine, dar nu poti pune la punct mare lucru. Abia in noiembrie vei afla cine va contribui la mica afacere pe care o ai in plan sau la reparatiile pe care le necesita locuinta.

FECIOARA 23.08 – 22.09
DRAGOSTE: In luna septembrie risti sa-ti provoci singur( a) dezamagiri, daca vei avea pretentii prea mari de la partenerul de cuplu sau de la un viitor posibil partener. In octombrie vei fi mai cuminte si mai realist(a), iar in noiembrie vei lua decizii.

CARIERA: Iti pui singur(a) bete-n roate prin stangacii, abuzuri sau orgoliu exagerat, servindu-le pe tava adversarilor tai motive sa te conteste. In septembrie iti stabilesti obiectivele profesionale, in octombrie te prinzi care sunt obstacolele cele mai dificile, iar din noiembrie incolo te apuci serios de munca.

SANATATE: Vei avea de infruntat momente tensionate, in care nu vei sti clar ce e in neregula cu tine. Septembrie este o luna buna in acest domeniu, dar in octombrie si in noiembrie va trebui sa te ocupi cu maxima seriozitate de echilibrul tau general.

BANI: Veniturile tale depind de calitatea relatiilor pe care le stabilesti cu adversarii, cu familia si cu colegii de munca. In septembrie, castigurile vor fi constante. In octombrie vei avea de rezolvat unele urgente financiare si s-ar putea sa fii nevoit(a) sa umbli la rezerve. In noiembrie ai putea sa recuperezi ceva din pierderi, dar nu fara a face eforturi suplimentare.

BALANTA 23.09 – 22.10
DRAGOSTE: Se anunta reconfigurari in grupul de prieteni, asociati sau protectori, fapt care ar putea genera schimbari pe masura in relatiile tale. Septembrie te aduce mai aproape de persoane speciale, care te vor inspira sa traiesti frumos. In octombrie vei iesi in evidenta oriunde te-ai afla, iar in noiembrie vei incepe sa culegi roadele acestei diversitati relationale.

CARIERA: In septembrie, dezamagirile de la actualul loc de munca te vor consuma destul de mult. In octombrie vei tolera mai usor aceste neplaceri, iar in noiembrie vei fi mai dornic(a) de stabilitate decat de schimbare.

SANATATE: In septembrie vei avea mai putina tragere de inima la locul de munca, din cauza senzatiei de oboseala accentuata. In octombrie iti revii, dar va trebui sa te ocupi de problemele de sanatate ale unui apropiat. In noiembrie vei doza cu totul altfel propria energie.

BANI: Se dau mari batalii in acest domeniu si esti mereu atent(a) la urmatoarea etapa a luptei. Vei avea o toamna incarcata de tensiuni si dificultati, dar cu promisiunea unor beneficii importante, pe termen lung. Nu este indicat sa iei decizii financiare in octombrie si in prima parte a lunii noiembrie, si nici sa semnezi documente importante legate de finantele proprii.

SCORPION 23.10 – 21.11
DRAGOSTE: In septembrie decizi pe cine vei proteja si pe cine nu in urmatoarea perioada. Octombrie este luna asocierilor secrete si intrigilor de culise, care vor iesi insa la lumina, indiferent de vointa ta. In noiembrie vei reusi sa intorci in avantajul tau orice situatie care se asociaza cu riscuri in relatiile importante.

CARIERA: Pana in noiembrie, toate planurile pe care ti le faci vor fi marcate de o pata care iti strica bunul nume si te lipseste de respectul comunitatii profesionale. Este esential sa fii mereu atent(a) la modul de exprimare, la imagine si la felul in care te prezinti in orice situatie.

SANATATE: Pot sa iasa la lumina anumite dezechilibre din organism, pe care nu le-ai reglat la momentul potrivit. In septembrie vei vedea cu ochii tai care sunt problemele. In octombrie vei fi ocupat( a) cu altele, dar in noiembrie va trebui sa-ti indrepti atentia asupra acestor complicatii.

BANI: Mai degraba lunile de iarna decat cele de toamna vor aduce modificari importante in plan financiar, de aceea ar fi bine sa fii prudent( a) si sa economisesti cat mai mult si sa pui capat cheltuielilor inutile. Cei mai multi bani se vor duce in urmatoarele trei luni pe pastrarea unui anumit standard de viata.

SAGETATOR 22.11 – 20.12
DRAGOSTE: In viata sentimentala e haos de cativa ani si acest lucru si-a pus amprenta asupra ta – nu esti deloc atent( a) la nevoile celor dragi. In septembrie iti vei revizui comportamentul, in octombrie vei stabili un nou mod de abordare a relatiilor, iar in noiembrie te vei ocupa de casa si de familie. Te-ai putea indragosti de o persoana aflata la distanta.

CARIERA: In septembrie te vei lamuri care sunt directiile de evolutie carora merita sa le acorzi atentie. In luna octombrie se anunta o schimbare in cercul de protectori, iar in noiembrie te vei retrage de bunavoie, ca sa te pregatesti pentru ce urmeaza.

SANATATE: Ai probleme de sanatate carora nu le gasesti o rezolvare simpla si rapida. Cea mai dificila luna se anunta a fi octombrie, fiindca ca iti lipsesc informatii esentiale pentru a stabili un diagnostic clar. Nu se recomanda sa fortezi nota. In noiembrie, analizele medicale vor fi concludente si vor aduce datele de care ai nevoie.

BANI: In septembrie culegi roadele eforturilor din vara. Octombrie vine cu noi oportunitati, care sunt asociate cu un protector, dar rezultatele vor avea o intarziere destul de mare. In noiembrie, problemele financiare trec in plan secund.

CAPRICORN 21.12 – 20.01
DRAGOSTE: De cativa ani, relatiile importante sunt intr-un proces de reconfigurare care te poate deruta destul de mult. Vei avea de parcurs o noua etapa de acest fel la iarna. Dintre lunile de toamna, cea mai echilibrata si mai favorabila pentru a proteja ceea ce iubesti se anunta a fi octombrie. Se recomanda sa nu neglijezi faptul ca oamenii se schimba si odata cu ei, relatiile lor cu toti cei din jur.

CARIERA: In septembrie ai putea provoca dezordine in echipa ta, din cauza unor ambitii necontrolate, de aceea, este indicat sa fii atent(a) la tot ce faci. In octombrie vei fi nevoit(a) sa bati in retragere, daca ai exagerat cu pretentiile. In noiembrie vei reveni asupra planurilor facute, ajustandu-le serios.

SANATATE: Atmosfera razboinica din familie si frustrarile asociate cu ambitiile profesionale nestavilite pot provoca dezechilibre serioase. Ar fi bine ca iarna sa te gaseasca intr-o stare cat mai buna, sa-ti recastigi calmul si echilibrul interior, de care vei avea mare nevoie. Luna octombrie poate fi dificila pentru sanatate.

BANI: Ai de infruntat propriile porniri negative in acest plan si ar fi bine sa fii foarte atent( a) la ce faci cu banii altora in lunile de toamna. Te poti confrunta cu pierderi importante, daca iei decizia de a divorta sau de a te asocia cu un partener care pare puternic si de incredere.

VARSATOR 21.01 – 20.02
DRAGOSTE: In lunile de toamna incepi sa vezi clar cu cine ar trebui sa imparti drumul in viata si ajungi la cateva concluzii care te vor ajuta apoi sa iei o serie de decizii importante. Se recomanda sa amani aceste hotarari pana in decembrie.

CARIERA: Continua seria obstacolelor care iti pun la incercare cele mai importante calitati umane si profesionale. Scopul acestor incercari e sa scoata la lumina un potential neexploatat, la care apelezi doar in momentele grele. Ar fi bine sa eviti deciziile esentiale in octombrie si in noiembrie.

SANATATE: Suprasolicitarile profesionale isi pot spune cuvantul in aceasta toamna, prin faptul ca nu vei mai putea mentine acelasi ritm alert. Va fi nevoie de o redimensionare a volumul de munca, in special in octombrie. In noiembrie debuteaza o perioada in care vei avea nevoie de mai multa odihna si de protejarea starii de sanatate.

BANI: Te afli intr-un moment incarcat de confuzie, care va mai dura cativa ani, si tocmai de aceea nu este indicat sa-ti faci planuri pe baza veniturilor dintr-un anumit moment. In noiembrie se vor debloca anumite sume pe care le-ai avut in vedere in vara. Noile asocieri nu isi vor arata roadele atat de repede pe cat ai dori, va fi nevoie de multa munca si de rabdare.

PESTI 21.02 – 20.03
DRAGOSTE: In septembrie si octombrie vei evita deciziile importante, pentru ca nu vei capata asigurarile dorite ca sa iti asumi riscurile asociate cu o relatie de durata. In noiembrie incepi sa vezi viitorul altfel, cu mai multa seriozitate. Tot atunci debuteaza o perioada dificila pentru relatiile de cuplu stabile – ies la lumina numeroase nepotriviri.

CARIERA: Ai ocazia sa traiesti cumva in avans ceea ce pe parcursul urmatorilor ani va fi traseul tau profesional. Vei fi tentat(a) sa iei decizii revolutionare si sa te asociezi cu oameni noi. Ar fi bine ca aceste asocieri sa fie facute pana in noiembrie, cele stabilite dupa aceasta luna fiind marcate de tradari, ascunzisuri si capcane.

SANATATE: Se poate instala o stare de oboseala inexplicabila. Este important sa fii atent(a) la ritmul de munca in octombrie si noiembrie.

BANI: Situatia financiara nu va urma indeaproape sporul de imagine si prestigiul de care te bucuri. Vor veni bani, dar orice crestere va atrage dupa sine mai multa munca. In octombrie si noiembrie, evita deciziile financiare si achita-ti datoriile.

Sursa: horoscoponline.net