Dragoste pe net! Top website-uri pentru a găsi jumătatea

Facebook numără, în prezent, aproximativ opt milioane de conturi în România. Chiar dacă se concentrează pe interacțiunea între oameni, are multiple alte utilizări.

23 iul. 2015, 11:14
Dragoste pe net! Top website-uri pentru a găsi jumătatea

Prin urmare, nu îl putem considera tocmai site de dating, cât platformă pentru crearea conexiunilor. Așa cum era de așteptat, odată cu creșterea popularității rețelelor sociale și dezvoltării relațiilor 2.0, au apărut și aplicații destinate oamenilor care își doresc ceva mai mult decât o simplă socializare.

Varietatea opțiunilor face relațiile de cuplu din ce în ce mai dificile și fragile. În secolul vitezei, oamenii nu mai au timp și răbdare să parcurgă toate etapele cândva firești. Prin urmare, aplicațiile de dating pentru smartphone reprezintă o consecință firească a nevoii oamenilor de dragoste, în ciuda vieților haotice. Ne dorim să putem avea totul la un click distanță: mâncarea, facturile plătite, relațiile.

Noi am făcut o selecție a celor mai populare aplicații de dating pentru smartphone. Evident, nu este necesar să le folosești strict în acest scop. Îți pot oferi ocazia de a cunoaște persoane cu interese comune și de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare.