Dragostea a ucis-o pe frumoasa Bianca din Huşi. "Cine m-a blestemat, a ştiut să o facă" FOTO

Publicat: Miercuri, 12 Septembrie 2018 10:23 // Actualizat: Miercuri, 12 Septembrie 2018 10:23 // Sursa: romaniatv.net

Fata frumoasã din Husi iubea cu ardoare un bãiat din Drânceni, pe care, se pare, îl si finanta, dar care nu-i împãrtãsea dragostea.

Foto: vremeanoua.ro

Trupul neînsufletit al Biancãi a ajuns în sicriu, acasã, la Zgura, în satul natal din comuna Oltenesti, scrie vremeanoua.ro. Lacrimi amare au curs pentru sãrmana copilã, care si-a pus capãt zilelor si a cãrei moarte rãmâne încã învãluitã în mister. Sunt voci însã care spun cã totul ar fi fost cauzat de o ceartã în familie, pornitã de la bani, însã apropiati ai fetei sunt convinsi cã Bianca suferea enorm din cauza unei iubiri neîmpãrtãsite. Din decembrie 2017, ea începuse o relatie cu un tânãr din comuna Drânceni, dar lucrurile nu mergeau deloc asa cum fata si-ar fi dorit.

Citeşte şi Adolescenta din Huşi, dispărută în urmă cu o lună, a fost găsită spânzurată

"Iubirea mea, te iubesc", i-a scris Bianca, pe 22 iunie, dupã ce, cu putin înainte, îi mai spusese public: "iubirea mea frumoasã, te iubesc". Mesajele fetei însã rãmâneau fãrã rãspuns de fiecare datã, semn cã sentimentele sale nu erau împãrtãsite la fel de intens. "Pentru dragostea sa, Bianca era în stare sã facã orice sacrifiu. La 17 ani, sufletul nu are reguli. Ea îsi striga public iubirea si nu vedea cã nu i se rãspunde la fel", spun apropiatii fetei. Joi, Bianca va fi înmormântatã si va lua cu ea adevãrul care a dus-o la sinucidere.

Apropiatii spun cã Bianca tinea atât de mult la acest tânãr, încât i-ar fi cumpãrat frecvent diverse bunuri personale (inclusiv un telefon mobil destul de scump), ba chiar îi dãdea si bani pentru "pãcãnele". Credea în sinea ei cã astfel tânãrul, Vlad pe numele sãu, îi va rãspunde sentimentelor cu aceeasi ardoare, însã nu era deloc asa. "Iubirea mea, te iubesc", scria fata pe site-urile de socializare, postând fotografii cu ei doi, pe 22 iunie, nu cu mult timp înainte de a-si lua zilele.

Pe 9 aprilie, la fel de îndrãgostitã, fata a scris: "5 luni de fericire", iar câteva zile mai târziu, pe 12 aprilie, Bianca avea sã declare public: "Iubirea mea frumoasã, te iubesc". Ei bine, mesajele nu cãpãtau rãspuns, chiar dacã fata punea mult suflete în fiecare vorbã scrisã acestui Vlad. "Vedeti, dacã ea nu a scris un bilet în care sã explice ce s-a întâmplat, atunci este clar cã era atât de supãratã, cã nu a mai vrut ca nimic sã se stie. Nu mai credea cã o poate întelege cineva. Acum facem supozitii, facem deductii, pentru cã fiecare vrem sã stim de ce se decide sã moarã un copil de numai 17 ani. La vârsta aceasta, dragostea te poate împinge sã faci lucruri nesãbuite. Era o fatã bunã, foarte prietenoasã. Am mâncat cu ea astã-varã si era cel mai pozitiv om. Dar nu am avut cum sã stiu ce e în inima ei", spune Larisa, una dintre prietenel fetei. Chiar dacã s-a avansat si o posibilã ceartã cu familia, din cauza banilor pe care una din surorile sale îi trimitea dins trãinãtate, prietenii Biancãi merg tot pe ideea cã dragostea neîmpãrtãsitã, la care s-a mai adãugat si mici situatii neplãcute din jur, i-au pus capac.

"Cine m-a blestemat, a stiut sã o facã"!

Trupul neînsufletit a fost adus la Zgura, în cursul zilei de ieri. Familia, distrusã de durere, a spus cã înmormântarea va avea loc joi. Rezultatul de la Medicina Legalã nu a dat loc niciunei alte interpretãri, sinuciderea prin spânzurare fiind cauza realã a mortii Biancãi. Una din ultimele sale postãri din mediul virtual a fost aceasta: "Fiecare avem câte o cabanã a inimii, în care ne refugiem de fiecare datã când ploile vietii devin furtuni". La poza sa de profil, de la Instagram, Bianca îsi pusese un mesaj cel putin ciudat: "Cine m-a blestemat, a stiut sã o facã"!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bianca hincu bianca sinucidere husi sinucidere husi tânără sinucidere
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H