„Dragostea din tei”, aproape de un final tragic. A căzut dintr-un copac în timp ce încerca să intre în casa iubitei

"Dragostea din tei", aproape de un final tragic. Un bărbat din Bacău a căzut dintr-un copac în care se urcase pentru a intra în apartamentul iubitei. Culmea, amorezul inconştient păţise acelaşi lucru în urmă cu mai multe zile.

28 apr. 2016, 06:54
„Dragostea din tei”, aproape de un final tragic. A căzut dintr-un copac în timp ce încerca să intre în casa iubitei

Un barbat de 33 de ani s-a urcat în copac ca sa ajunga in locuinta fostei iubite si a cazut de la etajul trei.

Marti seara, acesta a mers la usa fostei concubine, din municipiul Bacau, cu care a avut o relatie de patru ani, ca sa-si vada copilul pe care-l au impreuna. Potrivit desteptarea.ro, pentru ca era in stare de ebrietate, femeia nu l-a primit in apartament, dar el nu a renuntat asa de usor. S-a dus si s-a urcat in teiul din fata blocului, incercând sa intre in apartamentul situat la etajul trei pe geamul de la bucatarie, care era la o distanta de circa 1,5 metri fata de copac.

Nu s-a putut prinde de pervazul ferestrei si a cazut. A avut insa noroc de crengile copacului, care au mai atenuat cazatura si s-a ales doar cu o fractura la o mâna. Dar omul nu este la primul episod de acest gen.

In urma cu doua luni el ar fi incercat sa intre in casa fostei iubite dupa acelasi scenariu, dar si atunci ar fi cazut si si-ar fi rupt un picior.