Dragostea i-a dat de gol! Ce greşeală au făcut membrii „Academiei Infractorilor” după jaful de la Cannes

Procurorii DIICOT au anihilat recent una din cele mai periculoase grupari din lume, "Academia infractorilor romani".

18 mai 2015, 09:23
Dragostea i-a dat de gol! Ce greşeală au făcut membrii „Academiei Infractorilor” după jaful de la Cannes

Anchetatorii au stabilit ca „Academia infractorilor romani”, grupare care a dat in ultimii ani spargeri de peste 10 milioane de euro la cele mai mari magazine de bijuterii din lume, actiona asemenea gruparii sarbe „Pantera roz”. Hotii, condusi de Adrian Botez, zis „Tata”, nu aveau voie sa foloseasca telefoane mobile sau alte mijloace de comunicatie, iar, din aceasta cauza, ancheta s-a dovedit una extrem de dificila.

VEZI ŞI Jaful de proporţii de la Cannes, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Numai ca infractorii au facut o greseala. Potrivit cancan.ro, dupa un jaf la Cannes, un membru al gruparii, care facuse o pasiune pentru o femeie mai tanara, i-a dat acesteia una din bijuteriile furate. 

Dupa un timp, femeia a mers sa vanda respectiva bijuterie, care era foarte scumpa. Acest lucru nu avea cum sa treaca neobservat, si, evident, oamenii legii au aflat si i-au luat urma. Anchetatorii aveau la acel moment mai multe piste si isi intinsesera antenele. Iubita membrului gruparii „Academiei infractorilor” a fost supravegheata, iar, la un moment dat, aceasta s-a intalnit cu hotul. Pana la destructurarea gruparii condusa de Adrian Botez, zis „Tata”, nu a mai fost decat un pas. Filajul, coroborat si cu alte mijloace de ancheta, a dat roade. Iar procurorii DIICOT au dat una din cele mai mari lovituri impotriva crimei organizate.