Dragostea nu ţine cont de chip, iar acest cuplu ciudat o dovedeşte: Prietenii ne numesc şi Frumoasa şi bestia

Un cuplu din Marea Britanie demonstrează că dragostea nu ţine cont de vârstă sau înfăţişare, ci contează doar sentimentele. Astfel, doi oameni complet diferiţi au reuşit să formeze un cuplu învăluit în iubire.

23 ian. 2015, 11:18

Între Jimmy şi Claire e o diferenţă de 25 de ani, ea fiind o blondă sexy, în timp ce el este la un pas de chelie, fără un ochi, cu burtă, divorţat şi având doi copii, potrivit Mirror.

Citeşte şi O relaţie inedită: O pisică s-a îndrăgostit de un câine VIDEO

Povestea lor, parcă desprinsă din filme, începe cu Jimmy, care era cel mai bun prieten al tatălui lui Claire. Când avea 17 ani, femeia şi-a dat seama că simte ceva pentru el, însă nu i-a recunoscut acest lucru.

Era despărţit de soţie când l-am cunoscut. Am realizat că m-am îndrăgostit, dar credeam că nu o să se uite niciodată la mine, pentru că eram doar o adolescentă cu capul în nori. Dar nu a fost chiar aşa„, a declarat tânăra.

Încet, cu trecerea timpului, lucrurile au devenit serioase, iar familia tinerei a aceeptat cu uşurinţă vestea relaţiei. Ulterior, s-au mutat împreună şi acum au şi un băieţel.

Mama mi-a spus că tot ce contează e ca eu să fiu fericită. Îl iubesc pe Jimmy enorm şi asta e cel mai important. Prietenii ne mai numesc şi „Frumoasa şi bestia”, dar nu contează neapărat înfăţişarea. Totul vine din interior„, a adăugat Claire.