Dragostea nu ţine cont de vârstă: Un adolescent de 16 ani şi-a luat soţie de 71 de ani

Un adolescent de 16 ani din Indonezia s-a însurat cu o femeie de 71 de ani. Cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte şi au ameninţat că se vor sinucide în cazul în care căsătoria lor va fi blocată.

05 iul. 2017, 13:41
Dragostea nu ţine cont de vârstă: Un adolescent de 16 ani şi-a luat soţie de 71 de ani

Tânărul Selamat Riayadi, în vârstă de 16 ani, s-a însurat cu văduva Rohaya, în vârstă de 71 de ani, în satul Karangendah din sud-vestul Sumatrei, potrivit Daily Mail. Cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte şi au ameninţat că se vor sinucide în cazul în care căsătoria lor va fi blocată.

Conform tradiţiei locale, ca o căsătorie să aibă loc, mirii trebuie să ceară permisiunea proprietarului locului unde are loc ceremonia. Cei doi au amininţat că se vor sinucide dacă căsătoria nu le va fi permisă.

Potrivit presei locale, Selamat Riayadi şi soţia sa cu mult mai mare decât el, pe nume Rohaya, s-au căsătorit în satul Karangendah, aflat în sud-vestul Sumatrei. Mireasa a mai fost căsătorită de două ori şi a rămas văduvă, potrivit Mediafax.

Cuplul a declarat că dragostea lor este atât de puternică încât se vor sinucide împreună dacă nunta nu va avea loc pentru că „fiind atât de îndrăgostiţi, dacă unul din ei moare, trebuie să moară amândoi.”

Citeşte şi Blestemul CANCERULUI. Coincidenţele CIUDATE din viaţa celebrei Angela Similea

După ce a privit cu scepticism relaţia celor doi, Kuswoyo, proprietarul casei unde a avut loc ceremonia de nuntă, le-a acordat permisiunea sa.

Vârsta minimă pentru căsătorie în cazul băieţilor în Indonezia este de 19 ani, dar o portiţă legislativă lasă permisiunea ca orice căsătorie să aibă loc în cadrul „normelor religioase”.

Cuplul musulman ar forma astfel o căsătorie de tip ”nikah siri”, recunoscută de societate, dar nu de stat.