Drama actriţei ANI CREŢU. După ce şi-a vaccinat copilul a început COŞMARUL

Ani Crețu face senzație în scenetele comice pe care le joacă, dar ascunde o dramă greu de imaginat de orice părinte.

15 ian. 2017, 15:43
Drama actriţei ANI CREŢU. După ce şi-a vaccinat copilul a început COŞMARUL

Ani Crețu a rămas însărcinată printr-o minune şi l-a născut pe Adan. La un an, lucrurile au luat-o razna, iar de atunci, de mai bine de trei ani, viața artistei s-a dat peste cap.

„Totul a scăpat de sub control după un vaccin foarte controversat, din păcate, cel pentru rujeolă, rubeolă, oreion (ROR). Însă plecând de la ideea că mi-am dorit binele copilului necitind, i-am vrut binele, dar se pare că am ales greşit. Asta este. Eu nu cred că trebuiesc acuzaţi părinţii care aleg să nu vaccineze sau să vaccineze. Aş fi vrut să fiu considerată o extremistă, numai să am copilul perfect sănătos”, a povestit actriţa la o emisiune tv.

„Îl hrăneam exclusiv în somn. Eu gătesc numai pentru Adan. Înainte găteam mult, nu mai am cum. Nu mai pot. Uneori nici nu mă mai culc, îi gătesc şi plec şi îi las mâncare, mă simt vinovată. Mănânc doar ce mănâncă el şi în afara casei, nu trişez. El este victima alegerilor mele, nu învinovăţesc pe nimeni. Eu nu m-am informat cum trebuie. Trebuia să citesc, să iau o decizie”, a mai spus Ani Crețu.