DRAMA ASCUNSĂ a lui MIREL RĂDOI. Fratele său a făcut PUŞCĂRIE pentru FURT

Mirel Radoi, noul antrenor al Stelei, ascunde o mare drama. Fratele sau mai mic a fost condamnat pentru furt si trafic de tigari! In februarie 2014, Mihai Nicusor Radoi a primit o pedeapsa de 1 an si 6 luni dupa o noua infractiune.

07 iun. 2015, 08:26
DRAMA ASCUNSĂ a lui MIREL RĂDOI. Fratele său a făcut PUŞCĂRIE pentru FURT

Mihai Nicusor Radoi (32 de ani) a calcat prima data stramb in 2003, conform presei locale din Turnu Severin, cand ar fi fost prins la furat in Spania, patru ani mai tarziu recidivand in Germania. In 2009, fratele noului antrenor al Stelei bifase deja vizite la trei penitenciare din trei tari diferite, fiind retinut pentru furt de haine.

In aprilie 2011, cand Judecatoria Drobeta-Turnu Severin i-a admis lui Mihai Radoi cererea de reabilitare, dar pe 27 aprilie 2012, acesta si alti doi tovarasi au fost condamnati la doi ani cu suspendare pentru trafic de tigari. Pe 21 februarie 2014 tripleta mentionata, cu Mihai Radoi varf de lance, a fost condamnata definitiv la pedepse cuprinse intre 1 an si 4 luni si 1 an si 6 luni inchisoare, fratele antrenorului stelist primind detentia cea mai grea din dosar, scrie WOWbiz.ro.