Drama bărbatului aruncat în râu de iubită cunoscută pe Facebook, detalii halucinante ies la iveală

Detalii incredibile în cazul bărbatului aruncat în râul Săsar, la Baia Mare. Omul venise de la Braşov să întâlnească o tânără pe care o cunoscuse pe internet, iar aceasta l-a împins, de pe un pod, în apele îngheţate.

20 mart. 2018, 16:57

Bărbatul de 37 de ani călătorise special de la Braşov pentru a se întâlni cu iubirea vieţii sale, o tânără pe care o cunoscuse pe reţelele de socializare. Fata de 23 de ani este cea care l-a împins pe admirator, de pe un pod, direct în apele reci ca gheaţa ale Săsarului.

În momentul incidentului, la faţa locului se afla şi fostul iubit al tinerei, un bărbat de 43 de ani, din Baia Mare. Cei doi i-au şocat pe medici, după ce au încercat să împiedice manevrele de resuscitare.

După o noapte de arest şi ore în şir de audieri, cei doi suspecţi s-au ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, încadrare care poate fi schimbată în funcţie de evoluţia stării victimei.

Aceştia au infirmat că l-au împins pe bărbat de pe pod, însă martorii oculari care se aflau în stradă în momentul incidentului le-au declarat poliţiştilor că acesta a fost aruncat în râu de cei doi.

Ei au fost internaţi la Psihiatrie pentru a se stabili dacă au avut discernământ atunci când au comis faptele.

Bărbatul care a fost aruncat de pe pod se află internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare, cu un prognostic rezervat din partea medicilor.

„Pacientul este în continuare internat la Secţia de terapie intensivă, după ce ieri a fost resuscitat în urma unui stop cardio-respirator. Starea lui este foarte gravă iar medicii sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sale”, a spus managerul unităţii medicale, medicul Vasile Pop.