Drama care le-a dat toată viața peste cap surorilor Odagiu. Ana și Monica au ajuns pe culmile succesului datorită lui: „Toată răbdarea, toleranța, așezarea parcă mi le-a lăsat mie”

Surorile Odagiu se bucură se un succes uriaș în online, după ce s-au implicat în mai multe proiecte de televiziune. Au devenit cunoscute după participarea la "Vocea României" și la "Te cunosc de undeva", iar fanii le urmăresc constant.

11 apr. 2023, 17:30

Ana și Monica Odagiu sunt mereu cu zâmbetul pe buze, creează constant clipuri video amuzante pe care le postează pe internet și își fac urmăritorii să râdă cu gura până la urechi de fiecare dată. Cu toate că mereu apar în fața fanilor zâmbind, surorile Odagiu ascund o adevărată dramă.

Ana (36 de ani) și Monica (26 de ani) au o relație cu adevărat specială. Se înțeleg foarte bine și fac totul împreună. Ceea ce le-a apropiat foarte mult e chiar pasiunea lor uriașă pentru artă. Au terminat amândouă actoria și sunt și foarte pasionate de muzică. Recent, Monica a povestit că tatăl lor e cel care s-a ocupat de activitatea lor artistică fiindcă le ducea tot timpul la tot felul de evenimente de acest gen. Din nefericire, însă, tatăl lor, cel care le-a inițiat pe acest drum, s-a stins din viață atunci când Monica avea 18 ani, iar Ana 28. Nu a mai apucat să le vadă pe culmile succesului și cu cele mai mari visuri împlinite.

Citește și El e tânărul ucis de actrița Monica Odagiu. Primele imagini cu Alexandru, bărbatul de 33 de ani care s-a aruncat în fața mașinii

„Când a murit, toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana”

„În momentul în care a murit, toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana. Eu aveam 18, ea avea 28”, a mărturisit Monica Odagiu. „Dincolo de tot ce s-a întâmplat a fost ca și cum toată răbdarea lui, pentru că avea o anumită răbdare, toată toleranța lui, toată așezarea parcă mi-a lăsat-o mie”, a completat Ana Odagiu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Odagiu (@monicaodagiu)

Cele două surori au doar amintiri frumoase din copilărie și, așa cum au povestit, au fost mereu înconjurate de muzică. Au început să ia lecții de canto și de pian încă de când erau mici, dar tatăl lor a avut o contribuție uriașă în parcursul lor profesional.

Citește și Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei

„Ai noștri ne-au creat contextul. În casa noastră mereu a fost o atmosferă frumoasă. Tata a făcut muzică de film în Germania, mama și-a dorit să fie actriță și cântăreață. Acum lucrează la tribunal, pentru că bunicul nu a vrut să o lase să fie actriță. Am avut și profesor de pian și profesor de canto. Ne puneau să ascultăm muzică de mici. Tata îmi explica pe note ce se întâmplă, îmi explica muzical ce face orchestra”, au mai spus surorile Odagiu.

Cine e Monica Odagiu

Monica Odagiu s-a născut la data de 27 iunie 1996 la Brăila. A urmat cursurile liceului Dinu Lipatti, iar apoi, îndrumată de sora ei mai mare, s-a orientat către actorie și a absolvit UNATC. A ales să fie actriță, dar nu a renunțat niciun moment la marea ei pasiune pentru muzică și continuă să aibă tot felul de proiecte și în acest sens. Monica a ajucat în 2011 în serialul „Pariu cu viața” și a făcut parte din trupa Lala Band, iar ulterior a mai jucat în „Mia își ratează răzbunarea”, „Roket Man” sau „Teamuilding”.

Monica Odagiu a ucis un om într-un accident cumplit din București

Monica Odagiu a fost protagonista unui accident rutier grav în București, în weekend, care s-a încheiat cu decesul unui tânăr de 33 de ani.

Monica Odagiu se afla la volanul mașinii, iar în autoturism se aflau și sora actriței, Ana Odagiu, și iubitul acesteia. „Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală”, a explicat iubitul Anei Odagiu.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a declarat Monica Odagiu, potrivit Antena 3 CNN.

 


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei