DRAMA celei mai cunoscute dansatoare de la noi. Vezi de ce îşi doreşte să dea timpul înapoi

Jasmine este, poate, cea mai celebră dansatoare de la noi. Frumoasa blondă poate că nu mai este la fel de tânără ca alte colege de breaslă, dar chiar şi aşa face încă furori în domeniul său. Puţini ştiu, însă, că în urmă cu mai bine de zece ani Jasmine a trecut printr-o tragedie care şi acum o face să îşi dorească să poată da timpul înapoi.

18 iun. 2014, 18:37

În 2003, Jasmine trecea prin cele mai grele momente din viaţa sa, după ce şi-a pierdut în mod fulgerător tatăl. Bărbatul a murit în numai o lună, după ce a fost diagnosticat cu o boală grea. Pentru cunoscuta dansatoare şi pentru fratele ei acea perioadă a fost cu atât mai grea, cu cât nu au avut-o alături nici pe mama lor, plecată la 2.000 de kilometri distanţă, la muncă.

„A avut o ciroză galopantă şi într-o lună s-a şi dus”, a povestit, pentru Cancan.ro, mama Jasminei, care a reuşit să revină în ţară cu doar trei zile înainte ca soţul ei să moară.

De atunci au trecut 11 ani, dar Jasmine, probabil cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noi, nu poate depăşi nici acum momentul, marele său regret fiind că tatăl său a murit supărat pe ea. Cu puţin timp înainte ca bărbatul să se îmbolnăvească, Jasmine a avut o serie de discuţii în contradictoriu cu el şi nu au mai apucat să se împace niciodată. Tocmai de aceea regretele sunt cu atât mai mari.

Acum, Jasmine încearcă să compenseze păstrând o legătură foarte strânsă cu mama ei, chiar dacă aceasta se află în Italia. O vizitează ori de câte ori are ocazia şi când nu este posibil are grijă să vorbească cu ea la telefon şi de câteva ori pe zi.