Drama copleșitoare a lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Premoniția care nu-i dă pace: „Am avut un vis cu tatăl lui”

Toni Iuruc, soțul Simonei Halep ascunde o dramă copleșitoare, acesta și-a pierdut tatăl în urmă cu ceva vreme, iar moartea părintelui său i-a fost vestită printr-o premoniție.

17 sept. 2021, 17:42
Drama copleșitoare a lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Premoniția care nu-i dă pace: „Am avut un vis cu tatăl lui”

Toni, Iuruc, soțul Simonei Halep, ascunde o mare dramă, tatăl său a murit în urmă cu mai bine de 10 ani, iar cea care se ocupă de afacerile familiei este mama.

Maniera în care Toni Iuruc a aflat că tatăl său va muri a fost prin intermediul unui foarte bun prieten, care a avut o premoniție sumbră.

Alex Zamfir, prietenul lui Toni Iuruc, fost coleg de liceu și partener de afaceri, a povestit pe blogul său că a visat moartea tatălui acestuia cu ceva timp înainte ca tragicul eveniment să se întâmple.

„Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Știu că suna ca un c**, dar când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut.

Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care murise (nu murise la momentul visului).

Vine Toni la mine și îmi zice: F***-te-n g***, Zamfire, cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun…Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi: Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic…

Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi. Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez” scria Zamfir, preluat de wowbiz.ro, pe blogul său, potrivit prosport.ro.

Toni Iuruc, primele declaraţii după nuntă: „Din păcate”. Ce a postat Simona la 4 dimineaţa

Simona Halep şi Toni Iuruc

, primele declaraţii după nuntă. La ora 02.00, cei doi au ieșit din Fratelli, clubul unde au petrecut cu ocazia nunții lor și, de mână, s-au îndreptat spre mașină. Doar că, în drum, cei doi au decis să vorbească cu jurnaliștii, puțini la număr, care mai erau în fața clubului.

”Mulțumim frumos pentru toate urările dumneavoastră. O seară plăcută! E ora 02.00, din păcate, petrecerea s-a terminat”, a spus Toni Iuruc la care, îndreptându-se spre mașină, Simona Halep a adăugat și ea: ”O seară plăcută”.

Zeci de persoane publice au venit să fie alături de miri în ziua nunții, printre invitați s-au aflat și Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Ilie și Ioana Năstase, dar și Florin Răducioiu.

Marele absent de la nuntă a fost Ion Țiriac. Invitat, unul dintre cele mai influente personaje din cariera Simonei Halep, a lipsit de la cel mai important eveniment din viața campioanei.

Printre artiştii care au cântat şi au încântat invitaţii s-au numărat Loredana Groza, Dan Bittman, dar şi o formaţie celebră machedonească. Imediat după miezul nopții și concertul senzațional al Loredanei, timp de aproximativ cinci minute, sute de artificii au brăzdat cerul.