DRAMA CUMPLITĂ din viaţa Biancăi Brad: „Am fost deviată de la GESTUL FINAL” VIDEO

În urmă cu opt ani, Bianca Brad a trecut printr-un moment cumplit, care a marcat-o pentru totdeauna. Cu numai câteva zile înainte să nască, ea a aflat că fetiţa pe care o aştepta a murit în pântece. De atunci, ziua de 27 aprilie este o dată cu o semnificaţie dureroasă, iar în memoria ei, Bianca Brad a înfiinţat o asociaţie umanitară care poartă numele pe care ea și-ar fi dorit să-l dea fetiţei, EMMA.

02 mai 2015, 12:17

La 8 ani de la tragedie, Bianca Brad îşi plânge fetiţa care i-a murit în pântece, în urma unei malformaţii la inimă, informează România TV.  

„La sfârşitul lunii aprilie cand ar fi trebuit sa aduc pe lume cel de-al doilea copil, pe Emma Nicole, am aflat la un control in urma unei ecografii că inimioara ei a incetat să bată, moment in care şi lumea mea a incetat sa bată pentru un moment„, a declarat Bianca Brad. 

Bianca Brad recunoaşte că de atunci viaţa ei s-a schimbat şi nu a reuşit să treacă peste acel moment de cumpănă. 

Citeşte şi TRAGEDIE IMENSĂ pentru Bianca Brad. A PLÂNS într-o emisiune TV

Am si momente in care cad iarasi in capcana intrebarii de ce mie, de ce eu, dar din care incerc sa ies repede si sa ma agăt de ceea ce am castigat cu munca multa si cu un pret foarte mare. Viata merge inainte, dar cand ai o asemenea pierdere sau o experienta de acest gen, care te marcheaza asa de tare, exista viata de dinainte si viata de dupa. Sa ajungi sa accepti ce se intampla inseamna sa faci o incursiune in timp, in tine insuti, practic, sa ai rabdare si incredere ca nu a fost intamplator, dar e cumplit lucrul acesta, pentru ca ti se pare foarte nedrept”, a mai spus Bianca Brad. 

Durerea pierderii micuţei a făcut-o pe fosta Miss România, la un moment dat, să se gândească la sinucidere. 

„Ma inchideam, nu vorbeam cu nimeni si limita mea incepuse…la inceputul anului, in 2008 si pot sa spun ca am si acum lucruri pe care le-am pus deoparte si lucruri pe care vroiam sa le las pentru baietelul meu, amintiri si asa mai departe… Am fost deviata de la gestul final”, a povestit Bianca Brad. 

În amintirea fetiţei de care nu a apucat să se bucure, Bianca Brad a înfiinţat o organizaţie care îi poartă numele, EMMA. „Povestea a fost aşa, în clipa în care s-au deschis uşile bisericii pemtru a intra preotul a intrat o rândunică. Au încercat să o scoată, ca să nu rămână după aceea, dar nu au vrut. A intrat sicriaşul, a avut loc o mică slujbă, timp în care rândunica a zburat şi a cântat deasupra sicriaşului. Cand a ieşit sicriul randunica a zburat odată cu sicriaşul”, a precizat Bianca Brad.  

Citeşte şi Bianca Brad, femeia din inima lui Botezatu

De atunci, spune Bianca, o rândunică îi vizitează familia şi îi dă semne. „Cea mai deosebita intamplare a fost in august 2010. Am fost plecata, cand m-am intors, bona mi-a spus: a venit o randunica pe prispa casei, a doua zi, fix a doua zi, lucram pentru organizatia EMMA, in memoria fetitei mele si vine bona si spune: a venit randunica. Stetea pe prispa in fata usii, am luat-o in palma, a stat pe mana mea, aveam aparatul foto care era in geanta la etaj. Am plecat cu randunica pe scari, am scos aparatul din geanta, din husa si am inceput sa ii fac poze. Randunica e tot timpul prezenta, e un semn. Este semnul ca este bine si ca este langa mine si ca pot fi linistita„, a povestit Bianca Brad. 

Bianca Brad spune că fetiţa sa trăieşte prin organizaţia care îi poartă numele şi care sprijină familiile care trec prin drama pierderii unui copil înainte ca acesta să se nască.