Dramă pentru o familie din Brăila: Fiul lor a fost ucis într-un accident de circulaţie în Italia

O familie din Brăila tăieşte o dramă. Fiul lor, un tânăr de 36 de ani, plecat la muncă în Italia, a fost ucis într-un accident de circulaţie. El a fost spulberat pe trotuar şi proiectat într-un zid de pe marginea şoselei. Şoferul italian a fugit de la locul accidentului.

27 feb. 2015, 14:54
Dramă pentru o familie din Brăila: Fiul lor a fost ucis într-un accident de circulaţie în Italia

Trupul tânărului va fi adus în ţară sâmbătă, pentru înmormântare, iar şoferul vinovat se află în arest la domiciliu, potrivit România TV.

Tragedia s-a petrecut în oraşul italian Carini. Românul de 36 de ani mergea pe marginea drumului când a fost lovit în plin, pe trotuar, de un şofer italian. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost proiectată într-un zid de pe marginea drumului. Bărbatul a murit din cauza rănilor suferite. 

Trupul tânărului a fost găsit de un trecător care a sunat imediat la poliţie. Petruş Comărzan plecase din ţară în urmă cu 10 ani pentru a munci în construcţii.

Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, însă, după câteva ore a fost prins, fiind plasat în arest la domiciliu. Italianul este cercetat pentru omor din culpă.