Drama din viaţa lui Călin Geambaşu. Cum se luptă artistul să-şi salveze căsnicia

Momente grele pentru artistul Călin Geambaşu. Soţia lui a dezvăluit un secret dureros, care le-a măcinat relaţia în ultimii ani: accesele ei nejustificate de răutate, care i-au făcut viaţa un calvar cântăreţului. Acum, cei doi încearcă să-şi salveze căsnicia, de dragul copilului lor.

19 iul. 2017, 13:48
Drama din viaţa lui Călin Geambaşu. Cum se luptă artistul să-şi salveze căsnicia

Problemele dintre Angi şi Călin Geambaşu au ieşit la iveală după ce aceasta şi-a asumat public vina pentru despărţire. „Conform faptelor mele, rezultă că sunt o prefăcută, o manipulatoare, o intrigantă. Mi-am folosit studiile de specialitate făcute la Facultatea de Psihologie pentru a induce altora idei false şi a crea aparenţe, trişând astfel„, a scris soţia cântăreţului, într-o confesiune făcută prietenilor de pe Facebook.

Ani de zile, crizele ei nejustificate, atacurile şi insultele la adresa soţului le-au măcinat relaţia, însă Călin Geambaşu a rezistat – de dragul ei şi al lui Davin, băieţelul lor.

Sacul de „înfipt piuneze” a fost tatăl copilului meu, fără că el să aibă altă vină decât aceea că mi-a îndurat ani de zile şi cu prea multă fineţe răutăţile manifestate absurd de multă, multă vreme„, scrie Angi Geambaşu.

Contactat de cei de la Wowbiz, Călin Geambaşu a explicat că cea mai simplă soluţie ar fi fost separarea, însă a ales să lupte alături de soţia lui, pentru a-şi salva căsnicia. „Superficialitate, neimplicare, despărţiri cu scandal, agresivităţi şi consecinţe dintre cele mai nefericite am tot văzut cu toţii atunci când apar probleme, aşa că m-am gândit că ar trebui să existe şi o altă cale care să implice asumare, sinceritate şi transparenţă deplină„, spune artistul.

Acum, Angi şi Călin Geambaşu au apelat la ajutorul unui specialist, pentru a trece peste problemele care le-au ruinat căsnicia în ultimii ani.