Dramă fără margini pentru o familie din Dej! 13 copii au rămas orfani, după ce tatăl lor a murit de COVID

Tragedie pentru o familie din Dej, după ce tatăl a 13 copii a murit la scurt timp după ce s-a infectat cu COVID. Bărbatul a suferit în tinerețe o operație la plămâni.

31 mart. 2021, 17:40
Dramă fără margini pentru o familie din Dej! 13 copii au rămas orfani, după ce tatăl lor a murit de COVID

Dramă fără margini pentru o familie din Dej! Un tată a 13 copii a murit de COVID! Bărbatul, tată a 13 copii minori, a murit la scurt timp după ce s-a infectat cu COVID. Comunitatea din care face parte a lansat un apel la rugăciune pentru familia bărbatului și a dechis un cont bancar pentru ca familia decedatului să fie ajutată din punct de vedere financiar.

Dramă fără margini pentru o familie din Dej!

”Fratele a avea 39 de ani, în tinerețe o operație la plămâni (unul îl avea și celălalt doar un sfert) a fost infectat cu Covid 19 și Dumnezeu l-a luat acasă! Știu că medicii și asistentele de pe secția de ATI Dej au făcut tot ce este omenește ca să-l țină în viață!”, se arată în mesajul venit în sprijinul familiei.

Citește și: Cât va mai dura al TREILEA VAL al pandemiei COVID. Radu Țincu anunță când va reveni România la normalitate

Imagini cutremurătoare de la ATI, distribuite de managerul unui spital cunoscut

Managerul Spitalului de Urgenţă din Craiova atrage atenţia şi spune că unii dintre protestatari vor ajunge la ATI. Acesta a publicat și câteva imagini din secţia de terapie intensivă a unităţii pe care o conduce.

În fotografiile publicate de Laurențiu Ivanovici pe Facebook apar mai mulți pacienți intubați, situație în care ar putea ajunge și o parte dintre manifestanți, transmite directorul spitalului.

„Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital… unii vor scăpa ușor, alții nu… unii vor ajunge in ATI, alții vor alege să se trateze acasă… unii vor supraviețui, alții, nu…(pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic)… unii vor înțelege că era bine sa poarte masca… alții nu vor înțelege nici atunci… unii vor afla că există COVID, alții nu… Cam asta este… Până atunci, purtați masca de protecție… o să ne fie mai bine! Tuturor!”, este mesajul publicat de Laurențiu Ivanovici pe contul său de Facebook.

Citește și: Ministrul Sănătăţii trage semnalul de alarmă: Avem de a face cu un nou virus. La Matei Balş a fost identificată această tulpină!