Drama FĂRĂ SFÂRŞIT a unui mare fotbalist STELIST

Lucian Bălan nu poate renunţa la viciul alcoolului. Din acest motiv, fostul mare fotbalist al Stelei a fost dat afară de la Baia Mare, după ce primarul Cătălin Cherecheş îl angajase la centrul de copii şi juniori.

23 dec. 2014, 09:00
Drama FĂRĂ SFÂRŞIT a unui mare fotbalist STELIST

„Din păcate, Lucian Bălan este irecuperabil. Toată lumea a încercat să îl ajute, dar pe unde a lucrat a fost dat afară de la cluburile respective din cauza alcoolului. La Steaua şi la Concordia a avut aceleaşi probleme. Ulterior a fost angajat la Baia Mare, dar a fost dat afară doar după o lună. După ce că întîrzia pe la antrenamente, a venit într-o zi la club, iar sub pretextul că are mama bolnavă a cerut 20 de milioane de lei vechi împrumut, că are nevoie să îi cumpere acesteia medicamente. Însă nu a mai dat pe la club o săptămână, iar apoi a fost dat afară deoarece s-a aflat ce făcuse cu banii. A stat în perioada respectivă doar prin baruri şi pe la jocuri de noroc”, a declarat o sursă pentru Fanatik.

„Nu este adevărat. Baia Mare m-a dat afară ca pe ultimul om. Am avut unele probleme personale, dar mi-am dat seama că nu sunt apreciat la adevărata mea valoare. Mai beau şi eu câte un pahar, dar nu exagerat”,a spus Lucian Bălan.