Drama femeii care şi-a pierdut copilul şi soţul într-un accident provocat de un sinucigaş: „Copilul, unde îmi e copilul? Soţul unde e?”

Momente cumplite pentru femeia care și-a pierdut fetița de 6 ani și soțul într-un cumplit accident provocat de un sinucigaș la volan! Medicii au încercat să-i spună adevărul însă femeia a întrebat onsesiv unde îi este copilul.

29 iul. 2020, 13:07
Drama femeii care şi-a pierdut copilul şi soţul într-un accident provocat de un sinucigaş: „Copilul, unde îmi e copilul? Soţul unde e?”

Cei doi soţi din Motru şi fetiţa lor de doar şase ani se îndreptau spre litoral în momentul în care maşina acestora a fost lovită în plin de un şofer în vârstă de 25 de ani care voia să se sinucidă, pentru că fusese părăsit de iubită. Tragedia s-a petrecut pe Centura de Nord a Craiovei. Tânărul în vârstă de 25 de ani a tras de volan, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin maşina condusă de bărbatul din Motru. Impactul a fost unul devastator.

Echipajele de salvare ajunse la faţa locului l-au găsit decedat pe şoferul vinovat de accident, iar în buzunar i-au găsit un bilet de adio. Cei trei membri ai familiei din Motru erau încă în viaţă. Fetiţa şi tatăl ei erau în stare gravă, iar mama era în stare de şoc. 

În cele din urmă, medicii au reuşit copilului, apoi şi a tatălui, însă cei doi au murit în ambulanţă spre spital. 

După îngrijirile medicale primite, mama şi-a revenit şi a început imediat să conştientizeze ce se întâmplase.

„Copilul, unde imi e copilul?”. Asta a întrebat o zi întreagă. Pe medici, pe asistenţi, pe oricine intra în salon… „Unde e copilul? Unde e soţul? Unde sunt? Spuneţi-mi! Vreau să-i văd!” Nimeni nu avea, însă, puterea să-i spună adevărul. Femeia a aflat totul abia a doua zi dimineaţă, miercuri, 29 iulie, potrivit adevarul.ro.

Minute bune, femeia nu a scos niciun cuvânt. Apoi a început să plângă, să urle. În cele din urmă, cei prezenţi au reuşit să o liniştească. 

Citeşte şi Accident cumplit provocat de un şofer băut. Trei persoane, între care şi un copil, spulberate pe trecerea de pietoni