Drama fotbalistului Florin Hidişan. Mijlocaşul de 39 de ani a fost diagnosticat cu cancer şi are nevoie de ajutor

Fostul fotbalist Florin Hidișan suferă de cancer iar apropiații acestuia au lansat un apel umanitar. Anunțul a fost făcut de reprezentanții clubului Universitatea Cluj.

16 iul. 2021, 16:58
Drama fotbalistului Florin Hidişan. Mijlocaşul de 39 de ani a fost diagnosticat cu cancer şi are nevoie de ajutor

„Fostul mijlocaș al Universității Cluj, Florin Hidişan, are nevoie de ajutorul nostru! În vârstă de 39 de ani, „Hidi” a bifat zece prezențe în tricoul „șepcilor roșii” și a marcat un gol în sezonul 2012/2013, dar acum a descoperit că are cancer într-o formă foarte gravă. Recent, medicii i-au prescris un tratament cu injecții foarte scumpe.

Donațiile se pot face în contul bancar deschis pe numele Florin Hidişan:

IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801

„U” este alături de tine, Florin Hidișan!”, au transmis reprezentanții U Cluj.

Citeşte şi Tragedie în fotbalul românesc. Fotbalistul de 19 ani s-a înecat

Florin Hidişan a adunat 107 meciuri și 7 goluri în Liga 1, evoluând de-a lungul carierei pentru Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii, U Cluj sau Arieșul Turda. S-a retras în 2018, de la Ocna Mureș, echipa din orașul natal.

„Florin Hidișan, unul dintre oamenii de bază ai UTA-ei din a doua jumătate a anilor 2000, are mare nevoie de ajutor financiar. Fostul mijlocaș ofensiv, acum în vârstă de 39 de ani, a descoperit că suferă de cancer într-o formă foarte gravă, iar recent a primit un costisitor tratament cu injecții. Suntem alături de tine, Hidi!”, au scris pe Facebook şi cei de la Ultras Arad, suporterii grupării UTA.

Citeşte şi Sora lui Florin Tănase face dezvăluiri din interiorul clinicii lui Gigi Becali. Procedura pentru bolnavii de cancer care nu se mai efectuează nicăieri în România


loading...
Partenerii noștri