Drama imensă a lui Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghecampf. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

În plin divorţ între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, fiul celor doi, Bebeto, care locuieşte alături de mamă, simte greutatea separării, exprimându-și dorul sincer față de tatăl său.

19 feb. 2024, 12:44
Drama imensă a lui Bebeto, fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghecampf. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Drama imensă a lui Bebeto, fiul Anamariei Prodan. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său

Drama imensă a lui Bebeto, fiul Anamariei Prodan. Laurențiu Reghecampf Jr. a fost martor la tensiunile și scandalurile dintre părinții săi, iar acestea au lăsat o amprentă profundă asupra sa. Cu toate acestea, a înțeles nevoia de a merge înainte și de a face față situației cu maturitate.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie cel mai grav lucru făcut de Reghecampf: ”I-am iertat absolut orice, dar asta n-o să-i iert niciodată”

În serialul „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars, Bebeto. a fost văzut ascunzând o fotografie cu tatăl său, reflectându-și astfel dorul pentru acesta. Întrebat de reporteri dacă îi este dor de tatăl său, fiul Anamariei Prodan a răspuns afirmativ. „Da, adică normal! Dar, asta e acum, ce să facem. Trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim”, a declarat cel alintat Bebeto.

„Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun „looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos. Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet, dar sigur! We are the best!”, a fost mesajul apărut pe contul de Instagram al lui Bebeto, dar toate lumea crede că a fost scris, de fapt, de Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Cum arată vila de lux de la Snagov a Anamariei Prodan! Agenta FIFA a renovat-o integral după plecarea lui Reghecampf

„Eram eu și copiii mei, zâmbeam întotdeauna și când ne era greu. Fostul meu soț și-a dorit să poată rezista în lumea noastră și o mare perioadă a ascultat și sunt mândră că am reușit să facem împreună ceva ce nu știu câți oameni din România vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii și am construit un imperiu. Tot ceea ce era rău, țineam în casă. Nu ați văzut niciodată scandaluri, bătăi, căci sunt atât de abilă și de deșteaptă, aveam puterea și strângeam din dinți. Îi explicam cam unde va ajunge dacă va continua acest drum. El întotdeauna a avut admiratoare”, a declarat Anamaria Prodan.