Drama imensă a lui Luis Lazarus. De ce nu poate avea copii cu Andreea, iubita lui

Luis Lazarus este de mulţi ani în atenţia românilor, remarcându-se mai ales după ce a intrat în scandaluri mondene, sociale şi politice.

10 nov. 2021, 20:33
Drama imensă a lui Luis Lazarus. De ce nu poate avea copii cu Andreea, iubita lui

Drama imensă a lui Luis Lazarus. De ce nu poate avea copii cu Andreea, iubita lui. Luis Lazarus este văzut la diverse evenimente mondene alături de iubita sa, Andreea, care este şi cântăreaţă. Mulți dintre cei care îl cunosc și îl urmăresc pe rețelele de socializare se întreabă care este motivul pentru care cei doi nu au încă un copil împreună.

Drama imensă a lui Luis Lazarus. De ce nu poate avea copii cu Andreea, iubita lui

Cei doi  trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de puțin peste 10 ani. Din păcate, Andreea a pierdut o sarcină, iar Luis Lazarus susține că acum nici nu este momentul potrivit pentru a aduce un copil pe lume din cauza vremurilor. „Andreea a pierdut sarcina, iar acum nu e un moment bun. Poate după nuntă o sa încercăm. E o mare responsabilitate să aduci un copil pe lume și să nu știi ce urmează. Un copil mic cu o pană de curent, cu frig, nu se poate”, a declarat Luis Lazarus la „Teo Show„.

Oana Zăvoranu a câștigat procesul cu Luis Lazarus. Trebuie să primească 15.000 de euro!

„Eu am avut un frate, când eram copii el a murit de pneumonie. Avea un an, eu 3 ani și ceva. Noi stăteam la casă atunci și ne încălzeam cu soba cu lemne. Se stingea noaptea focul și se făcea frig. Pe el il chema Ricardo Emanuel. Și-a desfăcut scutecele și a ramas dezbrăcat în timpul nopții. Dimineața l-au gasit rece, dormind. Apoi, a început să tușească. A mai trăit mai puțin de o lună şi cam asta a fost… Regret că nu am avut un frate, am fost afectat, mai ales că vedeam în jurul meu spiritul ăsta frățesc. Părinții mei s-au despărțit, apoi eu am rămas la bunici timp de vreo 7 ani. Apoi m-am mutat la Constanța cu mama și tatăl vitreg care m-a ignorat. Mă bucur mult că a fost aşa, decât să mă fi bătut, a mai spus Luis Lazarus.